Top Hoveniers

Exclusieve merken

Hendriks Outdoor Styling levert exclusieve tuinmeubelen, tuinverlichting en tuinaccessoires van diverse topmerken, zoals Tribu, Fermob, Viteo en Wünder. Bekijk de merken hieronder en laat u inspireren door de verschillende tuincollecties en stijlen.

Dedon 2
shape-boxes-white.svg

Exclusieve tuinmeubelen van topmerken

Hendriks Outdoor Styling kiest altijd voor kwaliteitsmerken. Design, stijl, materiaal, afwerking, de details; alles moet kloppen en een extra dimensie geven aan de inrichting van uw tuin en het ultieme buitengevoel.

Wij leveren exclusieve tuinmeubelen van onder andere topmerken als Tribù, Extremis,Tuuci, Dedon, Royal Botania, Piet Boon, Cane Line, Atelier Vierkant en Focus. Maar ook merken als Fermob, Weltevree en Vincent Sheppard hebben we in ons assortiment.

Elk merk heeft een eigen stijl en unieke kenmerken.

Tribu Glowbus Dedon Atelier Vierkant

Extremis

Focus Tuuci Jardinico
Heatsail Bryck Pottery
Pots
Royal Botania
Houe Vincent Sheppard Weltevree Heatsail
Vetsak Terra Cotta Rizz Gommaire
Fermob Big Green Egg Garden Glory Daqi Concept
Garden Chief Gloster Miinu

Fatboy

Cane-Line Blomus Wünder

Umbrosa

Breng een bezoek aan onze showroom 

In de showroom van Hendriks Outdoor Styling aan de Tatelaarsweg 20 in Didam vindt u diverse opstellingen met exclusief outdoor design van uiteenlopende merken. Hier kunt u alle mogelijkheden die wij bieden op het gebied van inrichting en styling van uw tuin en buitenruimte zien en ervaren. Van prachtige eet- en loungesets tot unieke tuinverlichting en buitenhaarden; alle elementen die zorgen voor de ultieme tuinbeleving vindt u hier. Barbara is in Didam beschikbaar om u te voorzien van meer informatie over de verschillende merken die wij voeren en uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Desgewenst kan zij u vervolgens voorzien van een gedegen advies en een passend inrichtingsplan voor u uitwerken.

Maak een afspraak met Hendriks Outdoor Styling

Met Hendriks Outdoor Styling zorgt u voor de finishing touch qua inrichting van uw tuin of buitenruimte. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van inrichting en styling van bijvoorbeeld uw veranda, tuin- of dakterras. Maak gerust een afspraak voor een bezoek aan de showroom van Hendriks Outdoor Styling of een bezoek op uw locatie.

Ik verbind de binnen- en buitenwereld van uw woning op harmonieuze wijze met elkaar.
~Barbara Schliessler
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact
Barbara Schliessler