Top Hoveniers

Exclusieve tuinen

Een exclusieve tuin kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen. Bekijk enkele van onze referenties voor exclusieve tuinen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

shape-boxes-white.svg

Een exclusieve woning verdient een exclusieve tuin

Hendriks Hoveniers heeft ruime ervaring in het aanleggen van exclusieve tuinen voor landgoederen, stadsvilla's, notariswoningen en voor villa’s. Ontdek de mogelijkheden voor jouw tuin of landschap.

Een exclusieve tuin van hoogwaardige materialen

Een exclusieve tuin kenmerkt zich door het gebruik van hoogwaardige materialen. Wij werken daarom met materialen en groen zoals natuursteen, cortenstaal, exotische planten en diverse soorten hout voor de aanleg van exclusieve tuinen. We combineren deze materialen met de authentieke karakteristieken van het omringende landschap. Door de aanleg van zichtlijnen met bomen en planten, diverse niveaus en trappen, glooiende heuvels en waterpartijen of (zwem)vijvers zet de tuin zich vloeiend door van de woning naar de omgeving.

Accessoires maken het af

Tuinkunst, tuinmeubels, grote luxe bloempotten, luxe tuinafscheiding, waterpartijen, overkappingen en buitenopenhaarden maken uw tuin helemaal compleet. Ook een buitenkeuken, jacuzzi, barbecue en tuin douche behoren tot de veelzijdige mogelijkheden.

Samenspel tussen de woning en je tuin

Een exclusieve tuin is een secuur samenspel tussen jouw wensen en die van de natuur. Hendriks Hoveniers zorgt ervoor dat de karakters samenkomen in een bijzondere exclusieve tuin waar jij je in thuis voelt. Bekijk onze gerealiseerde projecten van exclusieve tuinen en laat je inspireren door onder meer deze luxe woning en tuin in de Achterhoek, een vrijstaande woning met tuin in Reuver, een monumentale villa tuin in Velp, een exclusieve tuin in Loerbeek, deze luxe vrijstaande woning met tuin in Duiven, een exclusieve stadstuin in Arnhem en een luxe villatuin in Groenlo.

Meer informatie over een exclusieve tuin van Hendriks Hoveniers

Geef je woning een buitenomgeving die bij de exclusiviteit van jouw woning of villa past. Hendriks Hoveniers maakt het mogelijk. Wil je meer weten over het laten ontwerpen, aanleggen of onderhoud van een exclusieve tuin door Hendriks Hoveniers? Neem dan contact met ons op.

shape-circles-black.svg