Top Hoveniers

Tuinadvies

Of het nu gaat om een luxe stadswoning, nieuwbouwwoning, villa, landgoed, woonboerderij of een paardenhouderij, we doen allemaal moeite om de woonkamer zo mooi mogelijk in te richten, dus waarom dan niet onze tuin?

Tuinadvies
shape-boxes-white.svg

Verlengde van uw huis

Een tuin is als een extra woonkamer van je huis, maar dan buiten. Gebruik die extra ruimte en maak er een exclusief verblijf van dat past bij uw leefstijl. Hendriks Tuinen geeft u tuinadvies over exclusieve tuinen. Daarbij kunt u bij ons natuurlijk terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van exclusieve tuinen.

Weet u al wat er mogelijk is met uw tuin?

Vaak meer dan u denkt. We zien een tuin als een blanco doek waarop we van alles kunnen schilderen. Creativiteit en exclusiviteit. Daarom kan ons tuinadvies over allerlei zaken gaan. Wilt u uw tuin efficiënter inrichten, gaan spelen met zichtlijnen, een zwembad of zwemvijver integreren met een terras en overkapping?

Misschien wilt u een exclusieve tuin in een bepaalde stijl, bijvoorbeeld een Engelse tuin, een Franse tuin, minimalistisch, romantisch of een bostuin. Er is zoveel mogelijk. Combineer al dat moois met weelderige beplanting, sfeervolle verlichting, buiten open haarden, automatische beregeningssystemen en onderhoud door onze hoveniers. Het buiten genieten mag van ons beginnen. Van u ook?

Meer informatie over tuinadvies

Wilt u meer weten over tuinadvies door Hendriks Tuinen? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben alles in huis om uw droomproject te realiseren
~Jeroen Hendriks
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact
Jeroen