Top Hoveniers

Afrastering van Kwaliteit

Heeft u kleinvee en zoekt u een functionele maar ook mooie kleinvee afrastering? Hendriks Omheining is gespecialiseerd in kleinvee afrastering en omheiningen voor onder meer schapen, geiten, kippen, eenden, ganzen en konijnen.

Hendriks Omheinig Didam (11)
shape-boxes-white.svg

Welk type afrastering is geschikt voor kleinvee?

Voor kleinvee kunt u het beste een gaasafrastering gebruiken. Als u een weiland heeft met bijvoorbeeld koeien of paarden, dan kunt u beter gaan voor een houten weide afrastering. Kleinvee afrasteringen zijn er in vele maten en soorten. Het gaat erom wat u precies wilt bereiken. Een tijdelijke afrastering kunt u verplaatsen zodat uw geiten of schapen om de zoveel tijd aan een nieuw stukje weide kunnen beginnen. Een permanente afrastering kan bestaan uit:

  • schapengaas
  • volieregaas
  • nertsengaas
  • eenden gaas
  • kippengaas
  • konijnengaas

Het oog wil ook wat

Gaas met of zonder schrikdraad is in vele kleuren verkrijgbaar. Combineer het gaas of draad met stalen palen, kunststof of het originele houten palen. Ook de toegangspoort naar de weide kunt bijpassend maken aan de stijl van uw kleinvee afrastering. Tegelijkertijd houden we ook rekening met de functionaliteit van de afrastering en poorten voor kleinvee zodat u zich makkelijk met technisch materieel kunt bewegen.

Meer informatie over afrastering voor kleinvee

Wilt u meer informatie over afrastering voor kleinvee? Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak. We komen als u wilt bij u langs voor een analyse van de situatie en om de mogelijkheden te bespreken. Als u foto’s stuurt kunnen we u ook op afstand van advies voorzien. We werken bij het ontwerp en de aanleg samen met landschapsarchitecten. Deze unieke combinatie zorgt voor een sfeervolle, praktische en veilige afrastering voor uw kleinvee.

Beheer uw grond in stijl met onze omheining
~Marco van Gelder
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact
Marco