Top Hoveniers

Mediterrane tuinen

Ben jij een fan van natuur en bewonder jij al die prachtige mediterrane tuinen die je op de mooiste zomeravonden kan ervaren in Zuid-Europa? Ook in Nederland kun je hiervan blijven genieten! Breng de Mediterrane naar je eigen tuin en geniet van lange, zwoele avonden alsof je zelf in Frankrijk zit. Ook in de winter kun je blijven genieten. Hendriks Hoveniers ontwerpt, creëert en onderhoudt exclusieve en sfeervolle mediterrane tuinen.

shape-boxes-white.svg

Haal het zuiden naar uw tuin

Wanneer je een mediterrane tuin laat ontwerpen, dan moet natuurlijk het hele plaatje kloppen. Het zuidelijke gevoel moet één op één zijn. Het ervaren team van Hendriks Hoveniers kan je hierbij verder helpen. Laat jouw mediterrane tuin aanleggen en geniet van een zwembad of zwemvijver in de tuin, overdekte terrassen met sfeerhaard, olijfbomen, vijgenbomen, robuuste bloembakken met Thijm, Rozemarijn en Lavendel, mediterrane tuinplanten en rust na een lange dag uit op je prachtige en sierlijke tuinmeubels. Een pergola met Bougainville maakt het geheel helemaal af. Ontdek de mediterrane tuinen die we al gerealiseerd hebben en laat jouw eigen tuin omtoveren tot een mediterraan paradijs.

Exclusiviteit, maatwerk en geen onderhoud

Hendriks Hoveniers staat voor exclusiviteit en maatwerk, zodat je je straks helemaal thuis voelt in het verlengstuk van je woning. Daarom zorgen wij voor een strakke mediterrane tuin die jou van alle gemakken voorziet. Hendriks Hoveniers heeft alle expertise in huis voor tuin onderhoudswerkzaamheden. Zo hoef jij, tenzij je groene vingers hebt en juist graag in de tuin werkt, geen onderhoud te plegen. Kiezen voor Hendriks Hoveniers betekent kiezen voor kwaliteit en complete ontzorging. Onze hoveniers gaan vakkundig te werk, waardoor er wordt gezorgd voor een extra lange levensduur van jouw beplanting. Zo kun je extra lang genieten van alle mediterrane kwaliteiten die jouw tuin je te bieden heeft.

Meer informatie over Mediterrane tuinen door Hendriks Hoveniers

Ben je ook toe aan een mediterrane tuin die de zuidelijke zon naar Nederland kan brengen? Hendriks Hoveniers staat graag voor je klaar. Wil je meer weten over het laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve mediterrane tuinen? Neem dan contact met ons op. Hendriks Hoveniers verzorgt ook andere type tuinen, waaronder stadstuinen, Engelse tuinen, Franse tuinen en landelijke tuinen.

shape-circles-black.svg
Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl
Diderik