Top Hoveniers
Omheining

Houten omheining

Houten omheiningen van de hoogste kwaliteit met een prachtige uitstraling en talloze mogelijkheden. De houten omheiningen van Hendriks Omheining doen van zich spreken.

Mooi hekwerk om de tuin, weide of paardenbak gemaakt van de beste houtsoorten. Het hekwerk zorgt niet alleen voor een grandioze ambiance maar is ook nog eens veilig voor mens en dier. Hendriks Omheining werkt met de hoogste kwaliteit hout waardoor de meeste hekwerken geen enkel onderhoud behoeven en tientallen jaren meegaan. Een duurzame oplossing die ook nog eens een luxe uitstraling heeft.

20210622_1243__MG_2104
20210607_1532__MG_1631
Hendriks Omheining
20210607_1530__MG_1615
Hendriks Omheining
20210607_1540__MG_1679
Hendriks Omheining
20210607_1530__MG_9562
Hendriks Omheining
20210622_1305__MG_2178
Hendriks Omheining
20210622_1247__MG_2121
Hendriks Omheining
20210622_1236__MG_2058
Hendriks Omheining
Hendriks Omheining (31)
Hendriks Omheining
Rijbak omheining voor paarden
Hendriks Omheining
Hendriks Omheining (82)
Hendriks Omheining
Hendriks Omheining Didam
Hendriks Omheining
Stal Heilweg Loo (28)gewone afbeelding site
Hendriks OmheiningHendriks Omheining
Stal Heilweg Loo (25)gewone afbeelding site
Hendriks OmheiningHendriks Omheining
Stal Heilweg Loo (21)gewone afbeelding site
Hendriks Omheining
Hendriks Omheining (3)
Hendriks OmheiningHendriks Omheining

Houten omheining

TOPKWALITEIT 

Bij Hendriks Omheining kunnen we houten omheiningen leveren voor alle toepassingen. Wat te denken van een veilige en stevige rijbakomheining voor uw paddock, rijbak of rijpiste? Of een mooie, duurzame houten omheining - eventueel met houten weidepoort - voor uw paardenweide of wellicht voor uw weiland waarin uw kleinvee of grootvee graast? Maar ook voor een elegante en sfeervolle omheining voor uw tuin of perceel kunt u bij Hendriks Omheining terecht. En naast houten omheiningen leveren wij ook afrastering, poorten, hekwerken, hindernissen en andere soorten omheining. Bij Hendriks Omheining kunt u alle kanten op.

WELKE TYPE HOUTEN OMHEINING KIEST U?

Hendriks Omheining levert een 2-laags of 3-laags, of 4 laags houten omheining met dwarsliggers gemaakt van latten of ronde balken. Voor welk type omheining u kiest zal voornamelijk afhangen van de toepassing waarvoor u de houten omheining wilt gaan gebruiken. Als u er nog niet helemaal over uit bent, dan denken we graag met u mee over de meest effectieve en mooie oplossing voor uw situatie. Hendriks Omheining levert houten omheiningen met:

  • vierkante palen met latten; Windsor, Square, Royal Tropical en aangelat hekwerk
  • ronde palen met latten; Massive
  • vierkante palen met halfronde liggers; aangelat hekwerk 
  • een bevestigingsmethode met doorsteek of opschroef;
  • paalkopafwerkingen met een klassieke diamantkop of moderne afgeronde kop.

WELKE HOUTSOORTEN GEBRUIKT HENDRIKS OMHEINING?

Hendriks Omheining levert houten omheiningen in alle soorten en maten. In overleg met u kiezen we de best passende houtsoort voor een veilige, praktische en sfeervolle omheining. Wij maken uw omheining met de grootst mogelijke zorg en gebruiken daarvoor hoogwaardige materialen. De houtsoorten die wij gebruiken zijn:

  • geïmpregneerd gecreosoteerd grenen; rood, noors grenen
  • hardhout; okan, duurzaamheidsklasse 1
  • robina hout; acasia
  • kastanje hout.

Dit zijn stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige houtsoorten die langdurig mooi blijven of juist heel mooi verouderen. Ook leveren we diverse luxe houten omheiningen in gecreosoteerde en duurzame uitvoeringen.

SELECTED PARTNER VAN DE SUTTER NATURALLY

Hendriks Omheining is voor de Nederland de selected partner van De Sutter Naturally omheiningen. Ook in Nederland zien we dat de vraag naar topkwaliteit producten met aandacht voor veiligheid voor mens en dier toeneemt. Met deze samenwerking brengen we nog meer kwaliteit en veiligheid naar veehouders en paardensporters in Nederland. Als Selected Partner kunnen wij u helpen met ieder vraagstuk op het gebied van omheiningen, poorten, hindernissen en schuilstallen.

MEER INFORMATIE OVER HOUTEN OMHEININGEN?

Wilt u meer informatie over houten omheiningen. Neem dan contact met ons op of maak direct online een afspraak. Stuur zo mogelijk foto's, zodat we alvast een inschatting kunnen maken van de weidegrond om uw erf.

Vraag offerte op
Beheer uw grond in stijl met onze omheining
~Marco van Gelder
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact
Marco