Top Hoveniers

Fermob

De kleurrijke stoelen en banken geven tuin of balkon een zomerse uitstraling. De buitenmeubelen zijn geïnspireerd op de Franse terras- en bistromeubelen en hebben ook dezelfde praktische functies: comfortabel, goed stapelbaar en weerbestendig. Wij zijn exclusief dealer van Fermob tuinmeubelen en verkopen de hele collectie van Fermob.

Grand Hotel Dieu_LYON_Crédit Stéphane Rambaud (3)
shape-boxes-white.svg

Fermob producten

Bekijk hier de producten van Fermob

Bekijk onze Fermob producten
balad_mooon__hoop_inoui_beach_paradise_deco2020_sebastien_erome
Fermob - Hendriks Outdoor Styling
SIXTIES_FLOWER_BLANC_COTON_SAINT-TROPEZ_VISUEL2019_TOM_WATSON
Fermob - Hendriks Outdoor Styling
BELLEVIE_COCOTTE_MENTHE_GLACIALE_OCEAN_LOVERS_VISUEL2020_SEBASTIEN_EROME (1)
Fermob - Hendriks Outdoor Styling
MARYSE_FERMOBPEOPLE_ALBUM2019_TOM_WATSON
Fermob - Hendriks Outdoor Styling
RIBAMBELLE_BALAD_GRIS_ORAGE_VIGNES_VISUEL2019_STEPHANE_GALLAND
Fermob - Hendriks Outdoor Styling

Exclusiviteit

De tuinaccessoires van dit Franse merk zijn inmiddels aangevuld met verlichting, outdoorkussens, plantenbakken, placemats en buitenkleden in de bekende Fermob-kleuren.

Wil je meer weten over de collectie van Fermob bij Hendriks Outdoor Styling? Neem dan gerust contact met ons op.

Industriële ontwerpen met weinig onderhoud

Krachtig door hun eenvoud met toch verrassende details: de industriële ontwerpen van Fermob maken uw tuin vrolijk en hebben weinig onderhoud nodig.

Het tuinmeubilair is gemaakt van metaal, staal of aluminium. Elk product van Fermob is zorgvuldig geproduceerd en gecontroleerd. Deze meubelen zijn uv- en weerbestendig: ideaal voor het buitenleven.

24 frisse kleuren van Fermob

Fermob maakt zijn tuinmeubelen in 24 monochrome kleuren. Deze kleurcombinaties verleiden tot het maken van uw persoonlijke combinatie. Wij helpen u graag om de mooiste kleursamenstelling te maken, helemaal toegespitst op uw tuin, terras of balkon.

Fermob meubelen bij Barabara's Garden

Fermob maakt producten voor het buitenleven. Respect voor natuur en milieu, maar ook duurzame ontwikkeling horen bij hun bedrijfsfilosofie.

Eco-design van Fermob

Het tuinmeubilair van Fermob is gemaakt van gerecycled metaal, staal of aluminium. Ook de verf is 100% recyclebaar en niet schadelijk voor milieu en gezondheid.

Bekijk producten in de webshop

Exclusiviteit van Fermob

20170829_1757__MG_0354
shape-boxes-white.svg

Luxembourg collectie

De Luxembourgh collectie van Fermob is een geliefd terrasmeubel. Deze collectie is vrolijk, licht, goed te onderhouden. De goed stapelbare stoelen zijn van aluminium gemaakt en hebben een zeer fijn zitcomfort door de gebogen lamellen.

De Luxembourgh collectie is zeer geschikt voor horeca-inrichting. Vraag ons naar de kleuren en vele mogelijkheden.

Costa en Croisette

De Costa serie van Fermob is elegant en modern. Het frame van deze tuinmeubelen is van aluminium met een anti-UV poeder coating. De zitting en rugleuning is van krachtig outdoor stof. De Croisette serie van Fermob is wat knusser, gemaakt voor de smart garden.

Geschikt voor kleine terrassen of balkonnetjes. Licht materiaal om eenvoudig te verplaatsen. Anti UV gepoederd frame van aluminium met een zitting van gevlochten synthetisch materiaal. De Croisette is ook geschikt voor binnenshuis. In alle Fermob kleuren verkrijgbaar. Wij kunnen alle series van Fermob leveren. Vraag de brochure aan of kom langs om alle kleuren en materialen te zien en te voelen.