Top Hoveniers
Omheining

Weide afrastering

Een mooie en veilige weide afrastering die perfect in het landschap past, dat is de wens van iedere grondbezitter. Bij Hendriks Omheining werken we met houten omheiningen van de hoogste kwaliteit. Niet alleen omdat het prachtig oogt, maar ook omdat het duurzaam en onderhoudsarm is. Het geeft een authentieke en landelijke uitstraling.

Een weide omheining is geschikt voor grote dieren zoals paarden en koeien, maar natuurlijk kunnen ook schapen en geiten prima verblijven achter het weide hekwerk. Afrastering van Hendriks Omheining hebben allure en zijn verkrijgbaar in alle bedenkbare afmetingen en natuurlijk hebben we ook bijpassende weidepoorten. Tevens beschikken we ook over hindernissen voor jouw paard.

20210607_1530__MG_1615
20210607_1538__MG_1656
Hendriks Omheining
20210607_1543__MG_1694
Hendriks Omheining
20210607_1540__MG_1679
Hendriks Omheining
20210607_1530__MG_9562
Hendriks Omheining
20210622_1243__MG_2104
Hendriks Omheining
20210622_1305__MG_2178
Hendriks Omheining
20210622_1226__MG_1993
Hendriks Omheining
weide omheining Hendriks Didam (5)
Weide afrastering
weide omheining Hendriks Didam (1)
Weide afrastering
weide omheining Hendriks Didam (3)
Weide afrastering
Weide afrastering Hendriks omheinign Didamsliderfoto
Weide afrastering
weide omheining Hendriks Didam (2)
Weide afrastering
weideafrastering omheining didam
Weide afrastering
Hendriks Omheining weideafrastering (1)
Weide afrastering
Hendriks Omheining weideafrastering (7)
Weide afrastering
Hendriks Omheining weideafrastering (9)
Weide afrastering
Hendriks Omheining weideafrastering (11)
Weide afrastering
Hendriks Omheining weideafrastering (12)
Weide afrastering
Hendriks Omheining weideafrastering (16)
Weide afrastering
Hendriks Omheining weideafrastering (19)
Weide afrastering
Hendriks Omheining weideafrastering (20)
Weide afrastering
Hendriks Omheining weideafrastering (23)
Weide afrastering
weide omheining Hendriks Didam (6)
Weide afrastering

Functioneel en mooi

Een weideomheining moet niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en veilig. Voor onze weide afrastering gebruiken we afgrond en gladgeschaafde planken die door de palen heen schuiven. Dat geeft niet alleen een solide verbinding en veilig voor mens en dier. We hebben verschillende soorten hardhout wat we gebruiken voor de weideomheining.

Tropisch hardhout van duurzaamheidsklasse is een populaire keuze. Maar ook Rood Noors grenenhout behoort tot de mogelijkheden. Of het gaat om een paardenomheining, een omheining voor schapen en koeien of een omheining die gebruikt wordt als erfafrastering; de omheiningen van Hendriks zijn ervoor geschikt!

De liggers worden niet op de palen geschroefd, maar gaan er dwars doorheen. Een zogenoemde doorsteek omheining. Dit zorgt voor optimale veiligheid en stevigheid. Ook is er een mogelijkheid om het hekwerk opgelat af te leveren. Kies je voor een houten poort of ga je voor een gegalvaniseerde weidepoort? Met een passende poort maak je het weidehekwerk helemaal af.

Ruime keus in houten omheiningen

Als het gaat om houten weide-omheining voor paarden heeft u bij Hendriks Omheining keuze uit diverse types omheiningen: omheiningen met extra veiligheid, met duurzaam hardhout en doorlopende omheiningen. Elk model garandeert een authentieke landelijke uitstraling die past bij de omgeving van uw erf.

 • Opgelat hekwerk - gecreosoteerd, groen en bruin geïmpregneerd
 • Oklahoma opgelat
 • Massive doorsteek
 • Windsor doorsteek
 • Square doorsteek
 • Square Black edition doorsteek
 • Ascot hardhout doorsteek
 • Royal Tropic Classic hardhout doorsteek

 

In overleg met u kiezen we de best passende houtsoort voor een veilige, praktische en sfeervolle omheining. Wij maken uw omheining met de grootst mogelijke zorg en gebruiken daarvoor hoogwaardige materialen. De houtsoorten die wij gebruiken zijn o.a.:

 • Geïmpregneerd grenen
 • Tropisch hardhout
 • Robinia hout 
 • Kastanje hout

Dit zijn stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige houtsoorten die langdurig mooi blijven of juist heel mooi verouderen. Afhankelijk van het houtsoort geniet je van een minimale levensduur van maar liefst 20 jaar.

Selected partner van De Sutter Naturally

Hendriks Omheining is voor de Nederland de selected partner van De Sutter Naturally omheiningen. Wij zijn daarmee de enige partij in Nederland die deze kwalitatief hoogwaardige omheiningen voor veehouderij en paardensport mag plaatsen. Ook in Nederland zien we dat de vraag naar topkwaliteit producten met aandacht voor veiligheid voor mens en dier toeneemt. De Sutter Naturally producten hebben geen schroeven of spijkers, waarmee de kans op gevaarlijke situaties zoveel mogelijk wordt verkleind. Met deze samenwerking brengen we nog meer kwaliteit en veiligheid naar veehouders en paardensporters in Nederland. Als Selected Partner kunnen wij u helpen met ieder vraagstuk op het gebied van omheiningen, poorten en schuilstallen.

Meer informatie over weide afrastering

Wilt u meer informatie over weide afrastering voor uw dieren of perceel? Neem dan contact met ons op of maak online direct een afspraak. Als u ons indien mogelijk alvast wat foto’s van uw terrein stuurt, dan kunnen wij alvast een inschatting maken van de mogelijkheden. We werken bij het ontwerp en de aanleg samen met diverse landschapsarchitecten om alles optimaal op elkaar af te stemmen. Deze unieke combinatie zorgt voor een sfeervolle, praktische en veilige afrastering van uw buitenruimte voor uzelf en uw dieren.

Vraag een offerte aan
Wij hebben alles in huis om uw droomproject te realiseren
~Jeroen Hendriks
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Neem contact op
Jeroen