Top Hoveniers

Houten schuilstallen

Naast omheiningen en poorten ontwikkelt De Sutter Naturally ook unieke houten schuilstallen voor paarden. De houten schuilstallen kunnen perfect gecombineerd worden met de houten paardenomheiningen en weidepoorten.

IMG_1622sliderfoto
shape-boxes-white.svg

Vurenhout van hoge kwaliteit

De houten schuilstallen van De Sutter worden gemaakt van vurenhout van hoge kwaliteit. Dit hout wordt in de oven gedroogd, waardoor het impregnatieproduct maximaal opgenomen wordt. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een grijze impregnatie, waardoor de schuilstal een prachtige authentieke look krijgt. Welke afwerking je ook wenst, de houten schuilstal gaat altijd perfect op in de natuurlijke omgeving. 

Paarden maken dankbaar gebruik van een schuilstal. In de herfst en winter biedt deze beschutting tegen regen en wind en in de lente en de zomer kan het paard gebruik maken van de schuilstal om niet vol in de zon te staan of beschutting te zoeken tegen rondvliegend ongedierte. Ook kan de schuilstal als windbreker dienen. 

Dak naar keuze

Het dak wordt naar wens afgewerkt met metalen dakpanelen, al dan niet geïsoleerd. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een afwerking met dakpannen. Optioneel kan de schuilstal ook met dakgoot worden geplaatst. 

Er zijn verschillende afmetingen mogelijk: 

BINNENAFMETING

  • 3 OP 6 METER
  • 3 OP 4 METER

 

Meer weten?

Wil je weten wat de mogelijkheden voor een houten schuilstal voor jouw paarden zijn? Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op of maak een afspraak

 

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl
Diderik