Top Hoveniers

Advies voor tuininrichting

Hendriks Outdoor Styling bezorgt u de ultieme tuinbeleving met exclusieve tuinmeubelen, tuinverlichting en tuinaccessoires in de stijl die past bij uw woning, uw omgeving en uw persoonlijke smaak. U kunt bij ons terecht voor advies, ontwerp, uitvoering en begeleiding; wij verzorgen het complete traject voor u van A tot Z, inclusief de inkoop van meubelen, accessoires en alles wat van uw tuin en terras een prachtig plaatje maakt. 

Tribu 1
shape-boxes-white.svg

Hendriks Outdoor Styling: advies, ontwerp, uitvoering en begeleiding

Als u kiest voor Hendriks Outdoor Styling, dan bent u verzekerd van:  

 • Persoonlijk, deskundig en creatief
 • Aandacht voor details
 • Voor ieder formaat tuin, terras, dakterras en balkon
 • Interieur en exterieur in harmonie met elkaar verbonden
 • Stijlvolle, exclusieve tuinmeubelen en accessoires
 • Comfortabel, duurzaam en van echte kwaliteit
 • Sfeervolle verlichting voor de late uurtjes
 • Een ruime collectie buitenhaarden voor koele avonden
 • Outdoor design van o.a. Tribú, Viteo, Royal Botania

Showroom Hendriks Outdoor Styling

Voor inspiratie en oriëntatie bezoekt u Hendriks Outdoor Styling in Didam. Hier vindt u diverse opstellingen met exclusief outdoor design. Daar krijgt u het veelbelovende gevoel hoe uw eigen ingerichte terras, veranda of tuin er straks uit kan zien. In de sfeervolle showroom van Hendriks Outdoor Styling vindt u een breed assortiment tuinmeubelen en tuinaccessoires. Een aangename ruimte waar u volop inspiratie opdoet en waar u kunt ontdekken welke potentie uw tuin, terras of balkontuin echt heeft. Breng een bezoek aan de showroom van Hendriks Outdoor Styling of maak een afspraak voor een bezoek op uw locatie. Hendriks Outdoor Styling bezorgt door heel Nederland.

Projectinrichting en horeca

Heeft u meubelen nodig voor het terras van uw bedrijf of horecagelegenheid? Of wilt u advies over het inrichten van uw bedrijfskantine? Of bent u op bijvoorbeeld zoek naar grote parasols? Hendriks Outdoor Styling geeft ook advies en verzorgt ook de inrichting voor uw restaurant, bedrijfshoreca of kantoor.

Een inrichtingsplan op maat

De tuin van uw (buiten)leven is een tuin waarin alles op zijn plaats valt. Ruimte, licht, meubilair, accessoires, alles is afgestemd op de meest voorkomende situaties waarin u de tuin gebruikt. Hendriks Outdoor Styling heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van tuininrichting en al vele honderden tuinen ingericht met de mooiste meubelen en meest bijzondere accessoires. Het belangrijkste daarbij is een inrichtingsplan op maat, waarbij we samen bepalen welk gevoel u bij de tuin wilt krijgen. Uiteraard komen we daarvoor bij u langs om de situatie goed en grondig te beoordelen. Hoe ziet de tuin er nu uit, het gazon, de beplanting? Maar ik wil ook graag weten of kinderen er lekker in moeten kunnen spelen, of er honden zijn, buren om rekening mee te houden. Vervolgens stellen we een plan op dat we gezamenlijk bespreken en dat we na uw akkoord voor u kunnen uitvoeren.

Volledige uitvoering van uw plan

Na het ontwerp en inrichtingsplan komt de uitvoering. Alles moet besteld, geleverd en ingericht worden. Hendriks Outdoor Styling helpt u daar graag bij. Ook als wij het plan niet voor u hebben gemaakt, maar u wel behoefte heeft aan begeleiding, bijvoorbeeld bij de inkoop van tuinmeubelen, in deze fase waarin uw plannen werkelijkheid worden. De volledige uitvoering van uw plan kent de volgende stappen: 

 • De definitieve keuze van de meubelen, kussens, accessoires, wellicht verlichting en verwarming en de laatste check voor de inkoop
 • Inkopen van alle onderdelen; Hendriks Outdoor Styling heeft met alle belangrijke merken direct contact
 • Leveren van de artikelen bij u op locatie. Controleren of u de juiste artikelen heeft ontvangen en er geen beschadigingen of gebreken zijn
 • Inrichten van de tuin conform het plan. Zo nodig kunnen we op detailniveau nog (kleine) wijzigingen doorvoeren
 • Doornemen van het onderhoud van meubels en stoffen. Zowel Tribù als Royal Botania hebben zeer uitgebreide onderhoudsmanuals, met een overzicht van materialen en schoonmaakartikelen
 • We houden regelmatig contact met u of alles nog naar wens is. 

Onderhoud van tuinmeubilair

Onderhoud is een belangrijk aspect van uw tuin en buitenleven. Hendriks Outdoor Styling helpt u hiermee met uiteenlopende adviezen. Welke schoonmaakartikelen kunt u het beste gebruiken voor behoud en onderhoud van uw tuinmeubilair en tuinaccessoires? Hendriks Outdoor Styling levert een uitgebreid assortiment verantwoorde schoonmaakartikelen. U kunt ons altijd om advies vragen welke middelen voor u het meest geschikt zijn. En, handig, we zijn afgiftepunt voor Ultramar Zeilwasserij, waar wij uw parasoldoeken kunnen laten wassen. U vindt de belangrijkste tips voor onderhoud in twee manuals van Royal Botania en Tribu. Mocht u hierover nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder.

Ik verbind de binnen- en buitenwereld van uw woning op harmonieuze wijze met elkaar.
~Barbara Schliessler
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact
Barbara Schliessler