Top Hoveniers

Focus

Veel haarden zijn internationaal bekroond met prijzen voor zowel design als technologie. Het outdoor assortiment van Focus, dat bestaat uit zeven modellen - Gyrofocus, Bathyscafocus, Domofocus, Emifocus, Ergofocus, Miofocus en Paxfocus - is beschikbaar in twee versies: roest of zwarte afwerking met speciale anti-corrosie buitenbehandeling.

Focus showroom
shape-boxes-white.svg

Focus producten

Bekijk hier de producten van Focus

Bekijk onze Focus producten
cheminee-contemporaine-gyrofocus-outdoor-69
Focus - Hendriks Outdoor Styling
cheminee-design-gyrofocus-outdoor-rouille-rvb
Focus - Hendriks Outdoor Styling
focus 5
Focus - Hendriks Outdoor Styling
focus 12
Focus - Hendriks Outdoor Styling
focus 14
Focus - Hendriks Outdoor Styling
Focus showroom
Focus - Hendriks Outdoor Styling
Hendriks Outdoor Styling (51) (1156 x 770)
Focus - Hendriks Outdoor Styling
Hendriks Outdoor Styling Didam (27) (1156 x 770)
Focus - Hendriks Outdoor Styling

Exclusiviteit

Ontdek de wereld van de Focus-haarden. Vanuit een simpele schets krijgen de Focus-haarden vorm: ware genialiteit, getekend door Dominique Imbert.  Al 50 jaar smeedt Focus een perfecte balans tussen creativiteit en veeleisende technische normen.

Designklassieker Gyrofocus

Deze schitterende designklassieker sleepte al verschillende prijzen in de wacht, waaronder de titel van “mooiste voorwerp ter wereld” in de Italiaanse wedstrijd Pulchra. Bovendien classificeerde Schöner Wohnen dit model bij de grootste designklassiekers van de twintigste eeuw en werd de Gyrofocus tentoongesteld in het Musée d’Art Contemporain van Bordeaux en in het Guggenheim in New York.

Focus omvat een gamma van meer dan zestig modellen die in de hele wereld verkrijgbaar zijn. De ontwerpen van Focus passen even goed in een huiskamer als in de meest prestigieuze designmusea (zoals in New York en Stockholm). De Focus-haarden werden vele malen bekroond met internationale onderscheidingen. Een groot deel van de Focus-modellen kan niet alleen met hout maar ook met gas gestookt worden. Focus koppelt schoonheid aan intelligentie, daarom zijn de meeste gesloten en inzethaarden voorzien van het Franse ‘Flamme Verte’-label. Focus garandeert voor de meeste modellen een rendement van meer dan 70 procent en een CO-emissie die lager is dan 0,3 procent.

Bekijk producten in de webshop

Outdoorcollectie van Focus

focus 12
shape-boxes-white.svg

Exclusiviteit

De Outdoor Collectie van Focus verovert de terrassen en tuinen van Nederland. De collectie bestaat uit schitterend hanghaarden, een bijzondere design barbecue en een compacte en verplaatsbare vuurkorf je terras.

De Bubble buitenhaard

De nieuwste aanwinst is de houtgestookte buitenhaard Bubble, die sfeer, elegantie en warmte toevoegt aan je terras; dat wordt genieten op zwoele zomeravonden in de tuin!

De Bubble heeft een compacte afmeting van 700 mm diameter en twee zwenkwielen aan de onderkant. Zo kan deze vuurkorf eenvoudig op elke vlakke ondergrond geplaatst worden. Een compacte en chique warmtebron met fonkelende vlammen, ontworpen om te genieten van de outdoor beleving. Door de uitneembare binnenbak heeft vuurkorf Bubble weinig onderhoud nodig, terwijl de anticorrosie coating de design afwerking beschermt tegen invloeden van het weer.