Top Hoveniers

Hindernissen voor de paardensport

Hebt u grote passie voor de hippische springsport? Hendriks Omheining levert hindernissen voor trainingsrijpistes en voor in de wedstrijdring. Kies uit diverse trainingshinderissen, klassieke hindernissen of laat een unieke hindernis ontwerpen in de huisstijl van uw stal of sponsor. 

Hindernis klein
shape-boxes-white.svg

Spring vooruit met Hendriks Omheining

Met hindernissen van Hendriks Omheining maakt u een sprong omhoog, maar ook vooruit. Weer of geen weer; geniet van bijzonder mooi kwaliteitsmateriaal waar u jarenlang plezier van hebt. Onze hindernissen moeten tegen een stootje kunnen en dat kunnen ze ook. Uiteraard zorgen we ervoor dat de hindernissen geen scherpe onderdelen bevatten. Zo beoefent u samen met uw paard veilig en in stijl de springsport. 

Assortiment met hindernissen

Hendriks Omheining levert hindernissen van hout, kunststof en een combinatie van beiden. Spring in stijl over oxers, steilsprongen, waterbakken, cavaletti's en dubbelsprongen. Ook hebben we diverse accessoires waaronder zijvleugels, metalen staanders, kunstoffen blokstaanders, lepels hekken en planken. 

Bijzondere hindernissen en parcoursen aanleggen

Laat hindernissen stylen in de huisstijl van uw bedrijf. Hindernissen in uw huisstijl vormen een eenheid met het terrein waar u rijdt. Door de nauwe samenwerking met de tuin- en landschapsarchitecten van Hendriks Hoveniers maken we van elk springterrein een bijzonder en sfeervol geheel. 

Vraag ons naar de mogelijkheden van landschapsdesign en de aanleg natuurlijke hindernissen bij eventing wedstrijden. Tijdens deze wedstrijden smelten de natuur, de paardensport en hindernissen samen tot een exclusieve belevenis. Hendriks Omheining maakt het mogelijk. 

Meer informatie over hindernissen

Bent u geïnteresseerd in hindernissen van Hendriks Omheining voor uw stal? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak. Stuur ons eventueel foto's toe zodat we alvast kunnen brainstormen over de mogelijkheden voor uw terrein.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl
Diderik