Top Hoveniers

Strakke tuinen

We hebben diverse strakke tuinen ontworpen en aangelegd. Laat je inspireren door enkele van deze tuinen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met ons.

shape-boxes-white.svg

Strakke tuin laten aanleggen

Als je een druk leven hebt, dan is een tuin waarin je tot rust kan komen erg prettig. De strakke tuinen van Hendriks Ultieme Klasse dragen bij aan rust en harmonie, dankzij een duidelijke vormgeving en symmetrische tuin belijning.

Strakke eigentijdse tuin

Een strakke tuin is eigentijds en vooral ook heel mooi. Door het gebruik van bouwkundige elementen en hoogwaardige materialen krijgt de tuin een strakke en bovenal exclusieve uitstraling. Deze uitstraling kan worden versterkt door het gebruik van duidelijk aanwezige materialen, zoals grote natuurstenen tegels, grassen, strakke tuinmeubels, vijvers, kleine bomen, Hortensia's in grote strakke potten, het gebruik van strakke belijningen en zichtlijnen.

Een tuin als een verlengstuk van uw huis

Bij Hendriks Ultieme Klasse streven we ernaar om strakke tuinen te creëren die aansluiten bij jouw wensen en ideeën. Daarbij maken we de tuinen als een verlengstuk van je woning. Bij de keuze voor materialen, kleuren, tuin indeling en het beplantingsplan houden we daarom rekening met bovengenoemde factoren. Geniet van de tuin terwijl je samen met je familie plaatsneemt op een luxe loungeset op een terras van grote grijze natuursteentegels. Zo kun je uiteindelijk ontspannen in een gepersonaliseerde, strakke tuin die helemaal bij je huis past.

De juiste afwisseling

Door het gebruik van bouwkundige elementen en hoogwaardige materialen krijgt de tuin een moderne en bovenal exclusieve uitstraling. Wissel bijvoorbeeld recht geknipte groene borders af met prachtige witte Annabelles of kies voor een rood bloemperk. Ga je voor een klimophaag om je tuin af te scheiden of heb je toch liever strakke Leilindes? Wij luisteren graag naar jouw ideeën. Laat bijvoorbeeld je woonkamer optisch doorlopen tot in de tuin voor extra beleving. Bij Hendriks Ultieme Klasse streven we ernaar om strakke tuinen te ontwerpen die aansluiten bij jouw wensen.

Inspirerende voorbeelden van strakke tuinen

Hendriks Ultieme Klasse heeft meerdere strakke tuinen aangelegd. Doe inspiratie op en bekijk de strakke tuinen bij deze moderne villa met een groene karakteristieke tuin, bij een vrijstaande woning met zwembad en tuin douche, een vrijstaande woning met onderhoudsvrije tuin en deze vrijstaande woning met tuin met strakke belijning.

Meer informatie over strakke tuinen door Hendriks Ultieme Klasse

Ben je ook toe aan een strakke tuin, ontwerpen of aangelegd door Hendriks Ultieme Klasse en wil je meer weten over het laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden van exclusieve strakke tuinen? Neem dan contact met ons op. Hendriks Ultieme Klasse verzorgt ook andere type tuinen, waaronder stadstuinen, moderne tuinen, kleine tuinen en landelijke tuinen.

shape-circles-black.svg
Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl
Diderik