Top Hoveniers

Tuinonderhoud voor exclusieve tuinen

U hebt een prachtige tuin. Dan is het fijn als u ervan kunt genieten zonder dat u constant geconfronteerd wordt met het tuinonderhoud. Hendriks Hoveniers faciliteert het tuinonderhoud van exclusieve tuinen. Met onze expertise over elementen zoals bomen, beplanting, civiele techniek zorgen we ervoor dat uw tuin een aangenaam rustpunt blijft.

Hendriks Hoveniers (6)_0
shape-boxes-white.svg

Alle expertise in huis

Een strak geknipte of geschoren haag versterkt de belijning van een tuin. Het is daarom van doorslaggevend belang dat een tuin goed wordt onderhouden. Hendriks Hoveniers heeft alle expertise in huis voor tuin onderhoudswerkzaamheden. Onze hoveniers gaan vakkundig te werk, mede daardoor wordt er gezorgd door een langere levensduur van de beplanting.

Onderhoudswerkzaamheden

Hendriks Hoveniers voorziet u van service op allerlei soorten tuinonderhoud. We ontlasten u ondermeer met snoeien, vijveronderhoud, gazononderhoud, bemesting, het snoeien van fruitbomen en seizoensgebonden onderhoud.

Andere services van Hendriks Hoveniers

Bij Hendriks Hoveniers bent u welkom voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van exclusieve tuinen. We zien een tuin als een blanco doek waarop we van alles kunnen schilderen. Creativiteit en schoonheid. Wilt u uw tuin efficiënter inrichten, gaan spelen met zichtlijnen, een zwembad of zwemvijver integreren met een terras en overkapping? Hendriks Hoveniers maakt het realiteit.

Meer informatie over tuinonderhoud

Op onze website vindt u diverse tuin tips die u kunnen helpen bij het onderhoud van uw tuin. Wilt u graag onze hulp inschakelen voor het onderhoud van de tuin? Neem dan contact met ons op.

Een goed onderhouden tuin wordt elk jaar mooier
~Dick Wanders
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact
Dick