Top Hoveniers

Kwaliteitsomheining

Hendriks Omheiningen levert kwalitatief hoogwaardige en veilige weide-omheiningen van onder andere De Sutter Naturally, speciaal voor de paardenhouderij, groot- en kleinvee binnen Nederland.

20210622_1226__MG_1989
shape-boxes-white.svg

Veiligheid voor uw dieren

Uw dieren vinden de wei een heerlijke plek om door te brengen. Het is gezond en uw dieren kunnen energie kwijt. Tegelijkertijd brengt de weidegang ook risico’s met zich mee. Een ongelukje en verwondingen liggen als snel op de loer. Vooral als u (sport)paarden hebt bent u vast zuinig op de benen van uw dieren.

Ruime keus weide-omheining

Maak uw keuze uit drie types piste omheiningen; omheiningen met extra veiligheid, met duurzaam hardhout en doorlopende omheiningen. Elk model garandeert een authentieke landelijke uitstraling die past bij de omgeving van uw erf.

Onze weideomheiningen

 

Onze weidepoorten:

Geen scherpe onderdelen

Veel risico’s tijdens de weidegang zijn te verkleinen met een stevig hekwerk gemaakt zonder scherpe hoeken, uitstekende nagels en schroeven. De Sutter Naturally maakt omheiningen die aan deze eisen voldoen. Daarbij heeft u, afhankelijk van het model, maar liefst 20 tot 30 jaar garantie.

Meer informatie over weide-omheiningen

Wilt u meer weten over weide-omheiningen van De Sutter Naturally en de plaatsing ervan door Hendriks Omheining? Neem dan contact met ons op.

Wij hebben alles in huis om uw droomproject te realiseren
~Jeroen Hendriks
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact
Jeroen