Top Hoveniers
Omheining

Weidepoorten

Een weidepoort als stevige, tijdloze en functionele afsluiting van de wei. Om een veilige doorgang naar de weide te maken is een goede poort een absolute must. Kies uit landhekken, boeren weidepoorten, stalen weidepoorten of een houten weidepoort.

We werken met materialen van de hoogste kwaliteit waardoor een lange levensduur gegarandeerd is.

Weidepoorten Hendriks
Weidepoorten Hendriks
Weidepoorten Hendriks
Weidepoorten Hendriks
Weidepoorten Hendriks
Weidepoorten Hendriks
Weidepoorten Hendriks
Weidepoorten Hendriks
Weidepoorten Hendriks
Weidepoorten Hendriks

Weidepoorten

Met een goede poort sluit je de wei goed af. De houten poort zorgt voor een veilige doorgang voor mensen en dier. Of je nu paarden, schapen of koeien achter het hekwerk wilt houden; een goede weidepoort maakt het geheel af. Ook maken wij poorten voor eenpaardenbak, paddock of longeercirkel. Hendriks Omheining heeft poorten in allerlei soorten en maten

Landhekken

Toegangspoorten naar een schaap- of geitenweide worden van oudsher ook wel landhek of schapenhek genoemd. Deze lichtgewicht verzinkt stalen weidepoorten kunnen zelfs in een verstelbare uitvoering worden geleverd. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw terrein.

Onze weideomheiningen

Onze weidepoorten:

Boeren weidepoorten

De zware weidepoorten noemen we boeren weidepoorten. De zware boeren poorten kunnen tegen een stootje, dus ideaal voor wanneer u koeien en paarden houdt. Voor veelzijdig gebruik is deze robuuste toegangspoort voor vele doeleinden toe te passen.

Stalen weidepoorten

Stalen weidepoorten vindt u veel in de uiterwaarden in de Polder. Ze worden gebruikt als tijdelijke toegangspoort of als poorten voor paddocks. Voor schapen, paarden, geiten en koeien is dit de metalen weidepoort!

Meer informatie over weidepoorten

Wilt u meer informatie over weidepoorten voor uw terrein? Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak. Stuur als u wilt foto's zodat we alvast een inschatting kunnen maken van de mogelijkheden op uw terrein. We werken bij het ontwerp en de aanleg samen met landschapsarchitecten. Deze unieke combinatie zorgt voor een sfeervolle, praktische en veilige afrastering van uw buitenruimte.