Top Hoveniers

BRYCK

De verrassende solide BRYCK Couch loungebank heeft heerlijk zachte leuningen en is tegelijkertijd lekker stevig. Loungen op de BRYCK Couch is een feestje. De bank is lekker eigenwijs, eigentijds en stiekem toch al een klassieker.

Met z'n drieën luieren of met z'n vieren? Of toch lekker in je eentje hangen in een strak ogende loungebank? Een heerlijke loungebank indoor of buiten op je terras? Het kan allemaal! Geniet zoals jij dat wilt.

Bryck Barbara's Garden (2)
shape-boxes-white.svg

BRYCK producten

Bekijk hier de producten van BRYCK

Bekijk onze Bryck producten
_B7Y6988
Bryck - Hendriks Outdoor Styling
BRYCK_03_zw
Bryck - Hendriks Outdoor Styling
BRYCK_05_zw
Bryck - Hendriks Outdoor Styling
_B7Y7287
Bryck - Hendriks Outdoor Styling
5K9J4559 kopiëren 2
Bryck - Hendriks Outdoor Styling

Op en top loungegevoel

Sleep je BRYCK Couch loungebank gerust mee naar buiten zodra het zonnetje schijnt! De bank doet het buiten net zo goed als binnen! Dankzij het lage gewicht is de BRYCK Couch eenvoudig te verplaatsen en neem je hem gemakkelijk mee naar buiten.

De Couch kun je met een gerust hart buiten laten staan. De loungebank is gemaakt van hoogwaardige Sunbrella stoffen: kleurvast, waterafstotend, vuilafwerend, schimmelvrij, ademend, beschermend tegen UV en onderhoudsvriendelijk. De loungebank zit zo lekker, daar krijg je geen genoeg van!

Bekijk producten in de webshop

Exclusiviteit van BRYCK

Bryck Barbara's Garden (3)
shape-boxes-white.svg

The quality sides of BRYCK

De hoogwaardige kwaliteitsstoffen zorgen voor een totale BRYCK beleving. Pas eenvoudig je in- en exterieur aan in de stijl die bij jou en je omgeving past. De loungebank is goed gevuld met recycling-vriendelijke, super isolerende EPS voor de perfecte zit.

Creëer een fantastische loungeset tuin met deze comfortabele designmeubelen van 100% Nederlands fabrikaat. Combineer de Couch loungebank met onze Chairs en Hockers! Kruip heerlijk weg onder één van onze Plaids zodra het buiten wat kouder wordt en geniet. Design en comfort in één! Enjoy the bright side of BRYCK.