Tuuci

We kennen veel hete zomers, we zitten en eten graag buiten in de zon en vinden het belangrijk om goede tuinmeubelen te kopen. De combinatie met de juiste parasol is hierbij erg belangrijk.Tegenwoordig kennen we veel verschillende soorten parasols in vergelijking met de traditionele van vroeger. Het gebruik van verschillende materialen staat hierbij centraal.

Tuuci producten

Bekijk hier de producten van Tuuci

Bekijk onze Tuuci producten

De traditionele en opmerkelijke Tuuci parasol!

We kennen veel hete zomers, we zitten en eten graag buiten in de zon en vinden het belangrijk om goede tuinmeubelen te kopen. De combinatie met de juiste parasol is hierbij erg belangrijk. Tegenwoordig kennen we veel verschillende soorten parasols in vergelijking met de traditionele van vroeger. Het gebruik van verschillende materialen staat hierbij centraal. Schaduw is Tuuci’s specialiteit. Tuuci produceert sinds 15 jaar parasols van de hoogst denkbare kwaliteit. Het merk Tuuci heeft zich gespecialiseerd in innovatieve, unieke en stijlvolle parasols om ieder verblijf buiten op een bijzondere manier te verrijken. De collectie parasols biedt voor vele toepassingen een oplossing.

Tuuci design

Het merk kent haar oorsprong in de wereld van de watersport. Dit heeft voor de producten het positieve gevolg gehad dat ze ontworpen zijn om onder iedere omstandigheid, overal ter wereld te presteren. Naast prestaties en kwaliteit focust Tuuci zich ook sterk op design. Een Tuuci parasol is een ware eye-catcher voor uw tuin, terras of balkon. De ontwerpers van Tuuci hebben een ongeëvenaard oog voor stijl en design, dit heeft het merk al meerdere prijzen opgeleverd. De oprichter van het merk, Dougan Clarke, haalt zijn inspiratie uit parelwitte stranden, turquoise wateren en watersport. Dougan heeft veel ervaring met watersport en vanuit deze filosofie heeft hij het merk Tuuci op de markt gezet. Het merk bestaat inmiddels ruim 14 jaar en heeft een stevige positie in de markt verworven. Tuuci is een iconisch merk, haar producten zijn bestendig tegen de ruwe weersomstandigheden uit alle 4 de windrichtingen van onze wereld maar worden veelal gebruikt wanneer de zon schijnt.

Tuuci wordt elke dag groener

Tuuci maakt prachtige handgemaakte producten geïnspireerd op het leven op en in het water. Natuur en duurzaamheid staan daarom bij Tuuci hoog in het vaandel. Ze houden zich dagelijks bezig met het ‘ groener maken’ van hun product en bedrijfsvoering. Zo participeren ze in veel duurzaamheidsprogramma’s en maken ze producten van 100% vervangbare onderdelen. Het verpakkingsmateriaal is recyclebaar en het hout dat gebruikt wordt komt van ecologische hout producenten.

 

Bekijk producten in de webshop

Exclusiviteit van Tuuci

Tuuci kwaliteit

Het onderscheidende karakter en de bijzonder goede kwaliteit maken van Tuuci al jarenlang een zeer gewild merk. De parasols worden tijdens het productieproces al blootgesteld aan zon, zee, zout water, wind en felle regen. Dit alles om de ultieme kwaliteit van het product te kunnen garanderen. Tuuci parasols worden gemaakt van bijvoorbeeld hetzelfde aluminium dat in de luchtvaart gebruikt wordt waardoor de kwaliteit ver boven die van een normale parasol uitsteekt.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl