Top Hoveniers

Onze bostuin projecten

Houd je van het bos en wil je het bos ook graag ervaren in je eigen tuin? Dan is een bostuin echt iets voor jou. Betrek het omliggende bos bij de tuin door middel van een bostuin. Hendriks Hoveniers realiseert en onderhoud exclusieve bostuinen perfect passend bij jouw stijl en woningtype.

shape-boxes-white.svg

Een priv├ębos direct aan huis

Een heerlijke wandeling door het bos kan een mens goed doen. Hoe fijn zou het zijn om hetzelfde gevoel te krijgen, maar dan gewoon in de privacy van je eigen tuin? Met een bostuin kan dat! Wij realiseren bostuinen voor tuinen met een omliggend natuurlijk bos, of voor tuinen waarbij de suggestie van een bostuin gewekt wordt.

EEN BOS INRICHTEN NAAR JOUW SMAAK, HET KAN

Maak van jouw woning in het bos een open plek in het bos waar alles groeit zoals jij het wilt. Combineer glooiend gras met grote bomen, heuvels met trappen, strakke taxus struiken, comfortabele zitjes, hofjes met Rododendrons, grindpaden en een terras met overkapping en open haard.

COMBINEER MODERN MET DE NATUUR

Een bostuin is ook prima te combineren met moderne elementen. Kies bijvoorbeeld voor trendy reuze bloempotten met Hortensias, cortenstalen tuinafzetting, steppingstones als pad of een overkapping met een boomstam als stut. Hendriks Ultieme Klasse heeft al diverse bostuinen gerealiseerd. Doe inspiratie op bij deze bostuinen, waaronder bij:

  • een exclusieve villa in Rheden,
  • een prachtige bostuin in Apeldoorn,
  • en een robuuste bostuin in Rozendaal.

MEER INFORMATIE OVER EEN BOSTUIN DOOR HENDRIKS ULTIEME KLASSE

Wil je meer informatie over bostuinen door Hendriks Ultieme Klasse of wil je een bostuin laten realiseren? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met jou naar de mogelijkheden.

shape-circles-black.svg