Top Hoveniers

Landelijke tuinen

Laat je inspireren door enkele van de landelijke tuinen die wij al hebben gerealiseerd.

shape-boxes-white.svg

Landelijke tuinen door Hendriks

Landelijke doorkijkjes, waterpartijen of zwemvijvers, volgroeide en weelderige beplanting en natuurlijke materialen. Dat is hoe mooi een landelijke tuin kan zijn. Hendriks Hoveniers ontwerpt, onderhoudt en legt exclusieve landelijke tuinen aan.

Een naadloze overgang naar het achterliggende landschap

Een grote tuin of een landelijk gelegen stuk grond is bij uitstek een goede basis voor een landelijke tuin. Met een landschapstuin integreren we de omgeving met jouw tuin, waardoor deze nog ruimer lijkt dan het al is. Tegelijkertijd zorgen onze tuinontwerpers en hoveniers voor een spectaculaire wisselwerking met het omliggende landschap, waardoor een grote tuin afwisselend en interessant blijft. Grote gazons, vijvers, hoogteverschillen, bomen, bloemen en struiken geven een afwisselend karakter aan een landelijke tuin. Het kan zomaar zijn dat je ‘s ochtends tijdens een kop koffie reeën in uw landelijke tuin gaat spotten.

Een tuin voor paardensport- en dierenliefhebbers

Een landelijke tuin maakt de woonomgeving voor paardensport- en dierenliefhebbers helemaal af. Met een landelijke tuin is het mogelijk je dieren zo dicht mogelijk bij je woning te stallen. Geniet van je paarden, rijd paard in je eigen tuin en geef kleinere dieren de ruimte in jouw privé landschap.

Vijverspecialisten

Behalve glooiend gras, glooiende landschappen, oude en jonge bomen, strakke struiken en landelijke bloemen zoals Kamille, zorgen waterpartijen voor een extra dimensie in een landelijke tuin. Onze vijverspecialisten beschikken over ruime kennis en kunde over het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van vijvers, waaronder vijvers voor Koi Karpers en zwemvijvers.

Meer informatie over landelijke tuinen door Hendriks Hoveniers

Wil je meer weten over het ontwerpen, aanleggen en onderhoud van landelijke tuinen door Hendriks Hoveniers? Neem dan contact met ons op.

shape-circles-black.svg
Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl
Diderik