Top Hoveniers

Samenwerking met onze Selected Partner: De Sutter Naturally

Hendriks Omheining is selected partner voor het plaatsen van De Sutter Naturally omheiningen binnen Nederland.

Hendriks Omheining - De Sutter
shape-boxes-white.svg

Kwalitatief hoogwaardige omheiningen voor veehouderij en paardensport

Met deze samenwerking brengen we nog meer kwaliteit en veiligheid naar veehouders en paardensporters in Nederland. De Sutter Naturally is een gerenommeerde Belgische naam op het gebied van veilige, duurzame omheiningen, poorten, afrasteringen en hekwerken. De Sutter Naturally maakt producten van hoogwaardige duurzame houtsoorten.

In de paardensportwereld is de veiligheid van de edele dieren essentieel. De Sutter Naturally producten hebben geen schroeven of spijkers. Daarmee wordt de kans op gevaarlijke situaties zoveel mogelijk verkleind. Ook in Nederland zien we dat de vraag naar topkwaliteit producten met aandacht voor veiligheid bij mens en dier toeneemt. Daarom heeft Hendriks Omheining de samenwerking met De Sutter Naturally opgezocht. Als Selected Partner kunnen wij u helpen met ieder vraagstuk op het gebied van omheiningen, poorten, afrasteringen en hekwerken.

Meer informatie over producten van De Sutter Naturally

Wilt u meer weten over de producten van De Sutter Naturally en het plaatsen van hun producten binnen Nederland? Neem dan contact op met Hendriks Hoveniers. Bekijk alvast de verschillende soorten weide-omheiningen, piste-omheiningen en weidepoorten op onze website.

Over De Sutter Naturally - 40 jaar ervaring

De Sutter Naturally is 40 jaar geleden opgericht door Peter de Sutter. In die tijd werkte hij als staljongen bij topruiter Eric Wauters. Hij deed veel ervaring op in de paardensportwereld en stelde vast dat er geen professionele oplossingen bestonden voor paardenomheiningen en weidepoorten. Zo werd de Sutter Naturally geboren. Nu inmiddels staat Jeffrey de Sutter als tweede generatie aan het roer.

Wij hebben alles in huis om uw droomproject te realiseren
~Jeroen Hendriks
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl
Jeroen