Top Hoveniers

Automatische poorten

Voel u welkom en arriveer in stijl terwijl de poort automatisch voor u opengedaan wordt. Hendriks Omheining levert luxe maatwerk automatische poorten voor terreinen van particulieren en bedrijven. Wat past bij u; hout of smeedwerk? U geeft met een automatische poort een extra dimensie aan uw erf, landgoed, tuin of bedrijfsentree.

20180914_1615__MG_0479
shape-boxes-white.svg

Maak een stijlvolle entree en vertrek

Met een automatische poort bij de entree van uw terrein bezorgt u uzelf en uw gasten gemak. Hendriks Omheining zoekt samen met u en de landschapsarchitect welke poort het beste bij uw situatie past. Misschien is een houten automatische poort met een Belgisch cachet iets voor u? Of een stoere stalen poort voor uw buitenruimte in de stad? Een automatische toegangspoort is behalve functioneel ook een stijlvolle toevoeging voor de inrichting van uw buitenruimte.

Ruime keus uit houten automatische poorten

De automatische poorten van Hendriks Omheining worden op maat gemaakt van onder meer hout en smeedijzer. We gebruiken voor de automatische poorten de beste soorten hardhout. De poorten worden geautomatiseerd door middel van een stalen strip die in de houten vleugels worden gefreesd. De houten toegangspoorten worden afgehangen tussen 2 poeren met grondmotoren. Een houten looppoort automatiseren we door een elektrisch slot in de staander in te bouwen. Van binnen uit uw woning of kantoor is de poort dan makkelijk met een druk op de knop te openen. Zelfs met uw mobiel zijn er vele bedieningsmogelijkheden op afstand.

Smeedijzeren poorten

In de loop van de jaren heeft Hendriks Omheining vele smeedijzeren poorten geautomatiseerd. Wilt u een traditionele stijl of misschien wel een eigen ontwerp? De stalen toegangspoorten en looppoorten worden geheel ontworpen naar de stijl van uw tuin, buitenruimte of woning. We werken nauw samen met de landschapsarchitecten van Hendriks Hoveniers, waardoor we de stalen poorten naadloos kunnen integreren in het landschap.

Bijpassende poeren en techniek voor uw poort

Hendriks Omheining verzorgt bijpassende poeren en techniek voor al haar poorten. De poer is volledig af te stemmen bij de poort van uw smaak. Bijvoorbeeld een houten kolom in stijl van de poort, stalen kolommen poedercoated in kleur of misschien wel metselwerk met een natuursteen afdekplaat. Een brievenbus met de geïntegreerde intercom en codeklavier integreren we in de poeren, zo maken we het plaatje helemaal af. Naast de keuze om de poorten met uw mobiel te openen is een kleurencamera met display binnen, handzenders, en een codeklavier te bespreken en op uw wens te monteren.

Meer informatie over automatische poorten

Wilt u meer informatie over automatische poorten? Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak. Stuur als u wilt foto's zodat we alvast een inschatting kunnen maken van de mogelijkheden op uw terrein. We werken bij het ontwerp en de aanleg samen met landschapsarchitecten. Deze unieke combinatie zorgt voor een sfeervolle, praktische en veilige automatische poort.

Beheer uw grond in stijl met onze omheining
~Marco van Gelder
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl
Marco