Top Hoveniers

Moderne tuinen

Ben jij echt een liefhebber van de moderne stijl en verplaats je dit naast je woonkamer ook graag naar je tuin? Hendriks Hoveniers realiseert de meest luxueuze moderne tuinen die jouw persoonlijke stijl op elk moment van de dag weerspiegelen. Ook een moderne voortuin behoort tot de vele mogelijkheden. Neem zo snel mogelijk een kijkje tussen onze tuinen en tover ook jouw plekje om tot een moderne strakke tuin en een rustgevende plek met zoveel mogelijk privacy.

Een moderne tuin herken je aan een strakke belijning, symmetrie, evenwichtig design en een goede structuur. Aanvullende bouwkundige elementen zoals een strakke vijver of pergola zorgen voor een extra moderne dimensie. Een fijne en belangrijke bijkomstigheid is natuurlijk dat moderne tuinen vaak weinig onderhoud verlangen. Zo kun je naast je drukke leven zonder al te veel moeite van een rustgevende tuin genieten. Hendriks Hoveniers verzorgt het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van exclusieve moderne tuinen.

shape-boxes-white.svg

Bouwkundige elementen in de moderne tuin

Een pergola van cortenstaal of van hout, een gestuukte muur in een strak witte kleur, sierlijke bomen in een pot, een langgerekt zwembad, sfeervolle verlichting, mooi grind en grote tegels. Voor al deze bouwkundige elementen gebruiken we hoogwaardige materialen die zorgen voor een verfrissende en onverwachte compositie in jouw moderne tuin. De opbouw van moderne tuinen met onder andere hoge strakke hagen geeft deze tuinen veel privacy, zonder dat het je een opgesloten gevoel geeft.

Een tuin in balans

Bij balans in je leven hoort een tuin in balans. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een gedegen verdeelsleutel tussen enerzijds de tuin en anderzijds de bouwkunst die is gebruikt in deze tuin. Het tuinontwerp voor de moderne tuin wordt gemaakt door middel van de expertise van het team van Hendriks Hoveniers, waarbij we zoveel mogelijk doen met jouw wensen en ideeën. Het resultaat: een gebalanceerde moderne tuin die perfect aansluit bij jouw woning.

Voorbeelden van moderne tuinen

Hendriks Hoveniers heeft ervaring met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van verscheidene moderne tuinen met grind, grassen, bomen en nog veel meer. Doe inspiratie op met referenties van bijvoorbeeld:

Meer informatie over moderne tuinen door Hendriks Hoveniers

Wil je meer weten over het laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden van moderne tuinen bij jouw woning? Hendriks Hoveniers helpt je uiteraard graag verder! Neem gerust contact met ons op.

shape-circles-black.svg
Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact
Diderik