Top Hoveniers
Omheining

Rijbak omheining

Een rijbaan is pas af als deze is voorzien van een mooie omheining. Of je nu rijdt op topniveau of hobbymatig geniet van de sport; je hebt een fijne rijbaan nodig om te trainen en wedstrijden te rijden.

Wij maken voor iedere paardenbak een bijpassende omheining, passend bij de wensen van de ruiters én passend bij de discipline.

Hendrinks Omheining
Hendriks omheining
Hendriks omheining
Hendriks omheining
Hendriks Omheining
Hendriks omheining
Hendriks Omheining
Hendriks Omheining
Hendriks Omheining

Rijbak omheining

EEN RIJBAK OMHEINING DIE PAST BIJ UW DISCIPLINE

Hendriks Omheining levert rijbak omheiningen in alle soorten en maten. De afmeting van het hekwerk is volledig af te stellen naar eigen wensen. Afhankelijk van het houtsoort geniet je van een minimale levensduur van maar liefst 20 jaar. De rijbaanomheining is gemaakt van een solide verbinding doordat de planken door de weidepalen worden geschoven. De omheining voor de rijbanen zijn niet alleen geschikt voor een rijbak, maar ook bijzonder geschikt voor een paddock omheining of een omheining voor de longeerpiste of stapmolen.

GEMAAKT VAN HOOGWAARDIGE MATERIALEN

Bij Hendriks Omheining heb je de keuze uit drie soorten omheiningen voor je piste of rijbaan. Elk model garandeert een authentieke en landelijke uitstraling. We maken gebruik van een doorlopende toprail. Dit zorgt voor veiligheid van de ruiter bij een eventuele valpartij. Natuurlijk maken we ook omheiningen voor paddocks, longeerpistes en een stapmolen.

WELKE TYPE RIJBAK OMHEINING KIEST U?

Wilt u een 2-laags of 3-laags rijbak omheining, liever liggers gemaakt van latten of juist ronde balken? Het zal voornamelijk afhankelijk van de toepassing waarvoor u de rijbak wilt gaan gebruiken. Als u er nog niet helemaal over uit bent dan denken we graag met u mee voor de meest effectieve en mooie oplossing voor uw situatie. Hendriks Omheining levert rijbak omheiningen op basis van:

  • vierkante palen met latten
  • ronde palen met ronde liggers
  • vierkante palen met halfronde liggers
  • een bevestigingsmethode met doorsteek of opschroef
  • en paalkop afwerkingen met een diamantkop of zadeolkop.

 

MEER INFORMATIE OVER RIJBAK OMHEINING

Wilt u meer informatie over rijbak omheining? Neem dan contact met ons op of maak online gelijk een afspraak. Stuur als u wilt foto's zodat we alvast een inschatting kunnen maken van de mogelijkheden op uw terrein. We werken bij het ontwerp en de aanleg samen met landschapsarchitecten. Deze unieke combinatie zorgt voor een sfeervolle, praktische en veilige omheining van uw rijpiste.