Top Hoveniers

HOUE

Het merk kan putten uit een trotse erfenis van Scandinavisch design en vakmanschap met een grote aantrekkingskracht. HOUE biedt zowel een binnen- als een buitencollectie, die altijd voldoet aan hoge eisen op het gebied van design, prijs en kwaliteit.

houe-houe-click-rocking-chair
shape-boxes-white.svg

HOUE producten

Bekijk hier de producten van HOUE

Bekijk onze HOUE producten
13101-0312_Detail3_web
HOUE - Hendriks Outdoor Styling
Houe - web-1958
HOUE - Hendriks Outdoor Styling
Houe - web-1925
HOUE - Hendriks Outdoor Styling
13101+13121_Sunbed_cushion-web3
HOUE - Hendriks Outdoor Styling

CLICK

CLICK is een collectie tuinmeubelen gemaakt van intelligent ontworpen plastic lamellen gecombineerd met gepoedercoat metaal en prachtige bamboe onderdelen. De componenten zijn zorgvuldig samengesteld om de lamellen precies de juiste sterkte en veerkracht te geven en te zorgen voor een uitstekend kussenvrij comfort.

Het CLICK-concept biedt verschillende kleuropties. De lamellen zijn er in 12 verschillende kleuren en kunnen aan en uit worden geklikt om het uiterlijk van de stoel te wijzigen, bijvoorbeeld door de lamellen te veranderen of door verschillende lamelkleuren te mengen. De Deense ontwerper Henrik Pedersen heeft veel energie gestoken in het vormgeven van de stoelen en laat de lamellen de structuur van de wervelkolom volgen, wat voor extra veel comfort zorgt. De CLICK collectie bestaat uit eetkamerstoelen, ligbedden, schommelstoelen, loungestoelen, positiestoel en een voetensteun.

Bekijk producten in de webshop

Exclusiviteit van HOUE

10801-7618_Click dining dusty green
shape-boxes-white.svg

LEVEL

LEVEL is ontworpen in Denemarken door Henrik Pedersen en bevat een tuincollectie van modulaire outdoor lounge meubelen. De modules kunnen op veel verschillende manieren worden gecombineerd. Een lichtgewicht aluminium frame en zachte kussens zorgen voor een fraai contrast en staan garant voor een zeer comfortabele en ontspannen lounge-sfeer.

De LEVEL-collectie bestaat uit 2 sofa-eindmodules (een links en een rechts), een lounge stoelmodule en een poef, allemaal met gepoedercoat grijs aluminium frame en kussens in waterafstotende stof. Als aanvulling op de banken bevat LEVEL ook een salontafel en een bijzettafel in prachtig bamboe. De kussens zijn verkrijgbaar in 3 kleuren en 2 stofsoorten; 100% polyester waterafstotende stof in donkergrijs of met Sunbrella Natte-stof in donker kolengrijs of lichtblauw. De Sunbrella-stof is water- en vlekbestendig en gemakkelijk te onderhouden.

De LEVEL-collectie is perfect geschikt om heerlijk te genieten van zonnige dagen en lange zomeravonden met veel comfort en stijl.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Bekijk onze producten
Diderik