Tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud in Arnhem

Hendriks Ultieme Klasse

Snelmenu:

Een bijzondere tuin ontwerpen en aanleggen is specialistenwerk. Hendriks Hoveniers in Didam beheerst deze facetten als geen ander. Naast het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud van uw tuin. Dat doen we zowel voor particulieren als bedrijven. Bent u dus op zoek naar een hovenier in Arnhem en omgeving die voor u het ontwerp, de aanleg en/of het onderhoud van uw tuin kan verzorgen? Neemt u dan contact op met Hendriks Hoveniers voor een offerte of een vrijblijvende gesprek. Wij adviseren en ontzorgen u graag.

Van standaard tuin naar uniek resultaat

De hoveniers van Hendriks Hoveniers maken van tuinen graag iets bijzonders. We maken exclusieve tuinen en tuinprojecten van hoogstaande kwaliteit zodat u optimaal van uw tuin kunt genieten. De tuinen gemaakt door de hoveniers van Hendriks Hoveniers zijn creatief, functioneel, duurzaam en altijd bijzonder. Onze hoveniers zorgen voor een tuin met een sfeer en uitstraling die bij u en uw wensen past. Bij Hendriks Hoveniers draait alles om schoonheid, genieten en ontspanning in een unieke tuin waarin u zich helemaal thuis voelt.

Tuinen voor particulieren en bedrijven

Hendriks Hoveniers realiseert niet alleen tuinen op maat voor particulieren, maar ook voor bedrijven die een tuin willen die past bij een meer zakelijke sfeer. Maak van uw privétuin, bedrijfstuin of kantoortuin een uitbreiding van uw leef- of werkruimte. Laat het een plek worden waar u kunt genieten van een uniek stukje natuur. Bekijk voor inspiratie die vele tuinvoorbeelden op onze website.

Ervaren experts in het hoveniersvak

Hendriks Hoveniers uit Didam is een hoveniersbedrijf waar het hoveniersvak op hoog niveau wordt uitgeoefend. We zijn al ruim 30 jaar actief in de Liemers en omstreken. Ook in de regio Achterhoek, regio Arnhem/ Nijmegen, regio Apeldoorn/ Deventer en de rest van Nederland en Duitsland verzorgen we het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van sfeervolle exclusieve tuinen. Doordat we werken met een team van experts, kunnen we topkwaliteit en creativiteit garanderen. Onze medewerkers beschikken dan ook over veel kennis en kunde. Ook zijn we er trots op aangesloten te zijn bij de Tophoveniers van Nederland; een organisatie waar de kwaliteit van het hoveniersvak centraal staat. In het verlengde hiervan zijn onze aangelegde tuinen evenwichtig in vormgeving en in harmonie met de architectuur van bouwkundige objecten. We stemmen onze tuinen af op uw persoonlijke voorkeuren, leefstijl en way of life.

Een uniek tuinontwerp voor uw tuin in Arnhem

De basis voor een nieuwe tuin vormt een goed doordacht tuinontwerp. Bent u op zoek naar een goede tuinarchitect in Arnhem en omgeving? Bij Hendriks Hoveniers werken we samen met verschillende tuinarchitecten en landschapsarchitecten, waardoor wij een tuinontwerp kunnen maken in iedere denkbare stijl. Dus wat uw wensen ook zijn, wij ontwerpen uw perfecte tuin. Naast het ontwerp van uw tuin, kunnen we bij Hendriks Hoveniers ook de aanleg en het onderhoud van uw tuin verzorgen. Zo hoeft u nergens meer naar om te kijken en kunt u optimaal genieten van uw tuin.

Tuinontwerp voor particulieren en bedrijven

De tuinontwerpers van Hendriks Hoveniers maken een ontwerp op maat voor iedere tuin. Houdt u van moderne tuinen, strakke tuinen, een stadstuin, daktuin, balkon tuin, landelijke tuin, boerderijtuin, prairie tuin of juist een onderhoudsvrije tuin? Hendriks Hoveniers kan het voor u ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Ook voor de zakelijke sector kunnen de tuinontwerpers van Hendriks Hoveniers een uniek tuinontwerp ontwikkelen. Maak van uw bedrijfstuin of kantoortuin een verlengstuk van het kantoorpand. Maak het een plek waar medewerkers en klanten kunnen ontspannen in een uniek stukje natuur. Wat uw wensen ook zijn, bij Hendriks Hoveniers vertalen we deze in een prachtig en uniek tuinontwerp.

Tuinaanleg in Arnhem

Voor de aanleg van uw droomtuin in Arnhem en omgeving bent u bij Hendriks Hoveniers aan het juist adres. Onze ervaren en vakkundige hoveniers zorgen voor de vertaling van het tuinontwerp in een prachtig aangelegde tuin, met beplanting en bouwkundige elementen zoals een terras of veranda.

Hovenier Arnhem en omgeving
Hovenier Arnhem en omgeving
Hovenier Arnhem en omgeving

Tuinaanleg diensten voor vele soorten tuinen

Een tuin met goede beplanting en strak gazon doet wonderen voor het aangezicht en de uitstraling van uw huis. Hendriks Hoveniers heeft een passie voor tuinaanleg. Ontdek de mogelijkheden die we voor u in petto hebben voor tuinaanleg in Arnhem. Hendriks Hoveniers legt diverse soorten tuinen aan. Onze diensten bestaan onder andere uit de aanleg van:

Tuinaanleg in overleg met u

Hendriks Hoveniers heeft al ruim 30 jaar ervaring met het aanleggen tuinen. We luisteren naar de wensen, behoeftes en de ideeën die u heeft voor uw tuin. Aan de hand van uw input kunnen wij uw tuin ontwerpen en aanleggen. Het u gemakkelijk maken en de veiligheid voor u en onze medewerkers staan bij de aanleg van een tuin bij ons centraal. Hendriks Hoveniers houdt tijdens de aanleg van uw tuin in rekening met uw dagelijkse activiteiten zodat u hiervan zo min mogelijk hinder ervaart. Dat regelen we bijvoorbeeld met een vast team dat werkt op tijden dat het u uitkomt.

Tuinonderhoud aan uw tuin in Arnhem

Naast een mooi aangelegde tuin is goed en regelmatig tuinonderhoud aan uw tuin essentieel om uw tuin er in ieder jaargetijde optimaal uit te laten zien. Onregelmatig of te weinig tuinonderhoud kan uw tuin aantasten. Voorkomen is beter dan genezen, maar hoe onderhoud je een tuin eigenlijk? Iedere plant of tuinelement heeft weer andere vorm van onderhoud nodig. De tuinspecialist of hovenier weet alles over tuinsoorten en planten. Zij kunnen u helpen bij het uitvoeren van tuinonderhoud en u voorzien van waardevol advies. Bijvoorbeeld bij tuinonderhoud aan:

  • een tuin met een doorkijkje naar het achterliggende landschap;
  • tuinen met een zichtlijn welke wordt benadrukt door een strak geschoren haag;
  • aan bomenrijen of een boomgaard met oude hoogstamfruitbomen.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een onderhoudsvrije tuin met bijvoorbeeld gemakkelijk te onderhouden en sfeervolle prairieborders.

Gespecialiseerde onderhoudsploegen voor tuinonderhoud

Wilt u een onderhoudsvrije tuin in Arnhem laten ontwerpen en aanleggen? Ook dat kan via Hendriks Hoveniers. Wij hebben gespecialiseerde onderhoudsploegen voor het onderhouden van uw tuin. Zij verzorgen voor u onder meer het:

  • strak snoeien van hagen met een laser;
  • snoeien van de sierheesters;
  • bespuiten van uw bestrating of half verharding met een onkruidbestrijdingsmiddel;
  • onkruidvrij maken van de borders.

Vijveronderhoud

Naast tuinonderhoud verzorgen wij ook onderhoud aan vijvers. Onze vijverspecialist kan u ondersteunen bij vijveronderhoud met het meten van waterwaardes, het vervangen van de uv-lamp en het schoonspoelen van filters in uw vijver. Wist u bijvoorbeeld dat een uv-lamp eigenlijk ieder jaar vervangen moet worden? Met hulp van onze vijverspecialist bent u verzekerd van een heldere en gezonde vijver.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw tuin door Hendriks Hoveniers te laten ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden? Neem dan contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvend gesprek. We werken onder meer in de stadsdelen Arnhem-Noord, Arnhem-Zuid, Arnhem-Centrum, of in de omliggende wijken en plaatsen Elden, Schaarsbergen, Velp, Elst, Westervoort en Oosterbeek. Bij Hendriks Hoveniers zijn we u graag van dienst!

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact