Top Hoveniers

Daktuinen & Balkontuinen

Een daktuin of balkontuin ontwerpen en aanleggen lijkt zo gepiept, maar als u iets bijzonders wilt dan vraagt dat inzicht in de stijl en de aankleding van kleinere ruimtes. Hendriks Ultieme Klasse beschikt over deze kennis, kunde en creativiteit. We benutten het dakoppervlak en het balkon zo optimaal mogelijk en realiseren een smaakvolle en functionele daktuin voor u.

Barbara's Garden (19)
shape-boxes-white.svg

Natuur op hoog niveau met een balkontuin

Woont u klein, maar wilt u toch genieten van de luxe die een tuin biedt? Dan is een balkontuin een welkome oplossing om het groen naar u toe te halen. We richten uw balkontuin in met groenrijke beplanting en stijlvolle bloempotten, maar ook met sfeervolle verlichting en adviseren u graag over geschikte tuinmeubels voor uw balkontuin. 

Neem contact op
IMG_3982 (3024 x 2268)
Daktuinen & Balkontuinen
Barbara's Garden
Daktuinen & Balkontuinen
IMG_3936 (2016 x 1512)
Daktuinen & Balkontuinen
Daktuin penthouse Ede (3)
Daktuinen & Balkontuinen
Barbaras Garden  (6)
Daktuinen & Balkontuinen
Barbara's Garden (17)
Daktuinen & Balkontuinen

Ontspan en geniet van het uitzicht

Met een daktuin of balkontuin heeft u vaak een prachtig uitzicht. Met de juiste inrichting, materiaalkeuze, verlichting en beplanting maakt u van uw balkon een heerlijke plek. Onze tuinontwerpers zien het daarom als een uitdaging om met hun creativiteit het verschil te maken. Bekijk onze voorbeeldtuinen die we realiseerden voor klanten in bijvoorbeeld Arnhem:

  • dit herenhuis,
  • deze stadswoning
  • en deze villa.

Laat u inspireren door de mogelijkheden van daktuinen.

Privacy en sfeer

We realiseren privacy met een natuurlijke afscheiding van uw buren, bijvoorbeeld met klimplanten of bamboe. Hierdoor wordt uw balkon een verlengstuk van de woonkamer en vergroot u uw woongenot. Hendriks Ultieme Klasse zorgt ervoor dat u binnenkort vele avonden kunt genieten in uw balkontuin.

Ontwerp op maat

Elk balkon heeft zijn eigen unieke karakteristieken en daarom bieden we op maat gemaakte ontwerpen aan voor balkontuinen. Of het nu gaat om verticale tuinen, hangende plantenbakken of slimme oplossingen voor beperkte ruimtes, ons team van experts staat klaar om een ontwerp te creëren dat past bij uw wensen en de beschikbare ruimte.

Duurzame groenoplossingen

Onze focus op duurzaamheid betekent dat we werken met milieuvriendelijke materialen en methoden. We integreren technologieën voor waterbesparing en selecteren planten die gedijen in balkontuinen en weinig onderhoud vereisen, zodat u jarenlang van uw groene oase kunt genieten.

Onderhoudsservice

We bieden ook onderhoudsservices aan voor onze balkontuinen. Van regelmatige snoeibeurten tot seizoensgebonden verzorging, we zorgen ervoor dat uw tuin er altijd fris en levendig uitziet, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud.

Meer informatie over daktuinen en balkontuinen door Hendriks Ultieme Klasse

Geef uw woning een daktuin of balkontuin passend bij de exclusiviteit van uw woning of villa. Hendriks Ultieme Klasse maakt het mogelijk. Wilt u meer weten over het laten ontwerpen, aanleggen of onderhoud van een daktuin & balkon tuin? Neem dan contact met ons op.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl
Diderik