Top Hoveniers

Kleine exclusive tuinen

Kleine tuinen: bekijk hoe we bij de tuinen van onze klanten hebben gespeeld met oppervlakte, materialen en beplanting op een kleiner oppervlak. Iets voor jou? Maak een afspraak met ons.

shape-boxes-white.svg

Kleine tuin van ultieme klasse

Hendriks Hoveniers ontwerpt niet alleen exclusieve tuinen, maar we zijn ook specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van kleine tuinen. We zorgen ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van de oppervlakte van jouw tuin. Maak jouw tuin een verlengstuk van je woning en vergroot je leefruimte.

Functioneel, ruimtelijk en stijlvol inrichten

Bij een kleine tuin staat een tuinontwerper voor een extra uitdaging. Vanwege de beperkte oppervlakte is het een kunst de tuin zo in te richten dat er niet alleen een smaakvolle en mooi ingerichte tuin ontstaat, maar dat de tuin daarnaast ook ruimtelijk en functioneel is. Wanneer deze balans wordt hersteld, zal ook een kleine tuin een plek zijn waar je vaak wilt vertoeven.

Creatief spelen met diverse factoren in uw tuin

Als we werken aan een kleine tuin dan houden we rekening met diverse factoren. Als je het wenst kijken we naar ruimte voor een terras, een speelplek voor de kinderen, eventuele functionele opbergruimte en natuurlijk mooi groen. Bekijk onze voorbeeldtuinen zoals bij deze:

  • geschakelde woning,
  • de hoekwoning,
  • en de twee onder een kap woning.

Creëer uw stijl met hoogwaardige materialen

Ook een kleine tuin biedt ontzettend veel mogelijkheden, wanneer je kiest voor hoogwaardige materialen en beplanting. Laat jouw stijl creëren met ondermeer een houten pergola, een overkapping, buiten openhaard, cortenstale wanden, bomen in pot, sfeervolle verlichting, buitenkachels, een Koi karper vijver, geurige bloemen en mooie planten. Of je nu van een strakke tuin houdt, ruimtelijkheid of romantisch, Hendriks Hoveniers kan het werkelijkheid maken.

Meer informatie over een kleine tuin door Hendriks Hoveniers

Wil je meer weten over het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van en een kleine tuin door Hendriks Hoveniers? Neem dan contact met ons op.

shape-circles-black.svg
Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl
Diderik