Top Hoveniers
Tuinen

Paardensport en bourgondisch buitenleven

Paardensport en het bourgondische buitenleven. De kenmerken van dit project met een geweldig eind resultaat.

Hendriks - Beleef ultieme klasse (4)
Hendriks - Beleef ultieme klasse (9)
Bourgondisch buitenleven
Hendriks - Beleef ultieme klasse (8)
Bourgondisch buitenleven
Hendriks - Beleef ultieme klasse (6)
Bourgondisch buitenleven
Hendriks - Beleef ultieme klasse (5)
Bourgondisch buitenleven
Hendriks - Beleef ultieme klasse (4)
Bourgondisch buitenleven
Hendriks - Beleef ultieme klasse (3)
Bourgondisch buitenleven
Hendriks - Beleef ultieme klasse (10)
Bourgondisch buitenleven

Ontwerp van de tuin

De tuinarchitectuur rond deze verbouwde boerderij is als een maatpak vorm gegeven met de wensen van de bewoners. Een tuin waar optimaal van genoten kan worden met het gehele gezin. Zichtlijnen naar de omliggende weides met paarden en beslotenheid waar nodig. 

De wens van een zwembad, grote terrassen en een overkapping zijn ingepast in deze moderne boerderijtuin. Als verrassing geheel achter in de tuin een zitkuil waarin je tot laat in de avond volop met een grote groep vrienden kunt genieten van het kampvuur. De prachtige buitenkeuken met een ware Braaimaster en Green Egg, ingebouwde koelkast en de Piet Boon buitenmeubels maken de gezellige dag helemaal compleet. 

De buitenstyling is geheel afgestemd op het Bourgondische leven van de bewoners door Barbara's Garden. De vis á vis Tribù lounge set past perfect in de overkapping en na een duik in het zwembad kan er heerlijk genoten worden van de zon op de Piet Boon ligbedden en het daybed van Blomus. 

Aan het einde van de dag als het schemer wordt en de buitenverlichting van Royal Botania gaat aan is het net een vakantieoord!

De rode draad van ons bedrijf komt bij deze tuin echt tot zijn recht; Paardensport, tuinarchitectuur en tuinstyling in 1 project. Zo is het bedoeld! Wat een uniek project waarin alles samenvalt.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact
Diderik