Top Hoveniers

Engelse tuinen

shape-boxes-white.svg

Engelse tuinen

Als je van stijlvol en tijdloos houdt, dan past een exclusieve Engelse tuin helemaal bij je. Geniet van klassieke afwisselende landschappen en romantische elementen zoals zitbankjes en fonteinen. Wat denk je van het maken van een wandeling in je eigen tuin? Hendriks Hoveniers faciliteert het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van Engelse tuinen.

Your favorite cup of tea

Een Engelse tuin ademt ruimte en romantiek. Grote grasvelden, strakke gazons, waterpartijen, veel bomen en bloemen. Vergaap je aan diverse soorten Rozen en wolken met Rododendrons. Hendriks Hoveniers zorgt ervoor dat al deze elementen met elkaar in verbinding staan en ook perfect passen binnen de omgeving. Daarom brengen we zichtlijnen aan die reiken tot ver buiten jouw tuingrenzen. Daarmee creëren we ruimte en doorkijkjes naar het achterliggende landschap.

Inspiratie

Doe alvast inspiratie op voor je eigen Engelse tuin en bekijk de projecten die wij al voor anderen gerealiseerd hebben. Bijvoorbeeld een Engelse bloementuin met markante vijverpartijen of een moderne voortuin in Engelse stijl.

Meer informatie over Engelse tuinen

Wil je meer weten over exclusieve Engelse tuinen van Hendriks Hoveniers? Neem dan contact op en zet de eerste stap naar jaren lang genieten van wandelingen in je eigen Engelse tuin. Hendriks Hoveniers verzorgt ook het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van Franse tuinen, Mediterrane tuinen, bostuinen en meer.

shape-circles-black.svg
Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl
Diderik