Top Hoveniers

Eten onder de Druiven?

Houd je van eten onder de druiven in je eigen tuin? Bij Hendriks Hoveniers hebben we meerdere Franse tuinen gerealiseerd, waarin genieten in een bourgondische sfeer centraal staat.

shape-boxes-white.svg

Met een goed glas wijn in de avondzon

Een knusse aankleding is het kenmerk van Franse tuinen. Geniet zorgeloos in een sfeervolle tuin van een goed glas wijn in de avondzon. Tegen de stoere pergola van Eiken en Wilgentenen groeien smaakvolle druiven. Op de foto’s is goed te zien wat de juiste beplanting doet met de sfeer en aankleding van jouw terras of pergola.

Sfeervolle planten

De schutting gemaakt van Douglas schaaldelen hebben we laten begroeien met de Wilde Wingerd, een klimplant die bekend staat om zijn warme en mooie herfstkleur, siergrassen en Eupatorium. De verlichting aan de schutting maakt van dit sfeervolle terras ook ’s avonds een ware belevenis. Deze tuin is laag in onderhoud en kan toe met een voorjaarssnoei en begeleidingssnoei van de klimplanten.

Meer informatie over een Franse tuin

Wil je ook een stukje Frankrijk in je eigen tuin aanleggen? Neem contact op met Hendriks Hoveniers voor een vrijblijvend gesprek. We kijken graag met jou naar de mogelijkheden van een Franse tuin.

shape-circles-black.svg
Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl
Diderik