Zwembad tuin laten aanleggen

Zwembad tuin aanleggen

Houdt u van privacy en het genot van zwemmen op een warme dag? Een zwembad tuin combineert het beste van twee werelden. Een mooie zwembad tuin met weelderige beplanting en waterpartijen doet wonderen voor de uitstraling van uw huis en ander vastgoed. Hendriks Hoveniers heeft passie voor exclusieve tuinen. Ontdek de mogelijkheden die u heeft met een zwembad tuin.

Ontdek de mogelijkheden van een zwembad tuin

Een zwembad tuin hoeft niet alleen te bestaan uit een zwembad of zwemvijver. Deze tuinen lenen zich uitstekend voor beplanting met planten zoals wilde bloemen, bloembollen, heide, helmgras, irissen en vetplanten. Hendriks Hoveniers faciliteert u met het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van zwembad tuinen. We hebben veel ervaring met het ontwerpen en aanleggen van exclusieve tuinen. We luisteren aandachtig naar de wensen, behoeftes en de ideeën die u heeft voor uw zwembad tuin.

We maken tuinen die meegaan

Bij Hendriks Hoveniers vinden we het belangrijk dat de tuinen die we aanleggen lang mee gaan. We gebruiken daarom kwalitatief hoogwaardige materialen en planten. Hendriks Hoveniers besteedt aandacht en neemt de tijd voor de uitwerking van uw zwembad tuin. Hendriks Hoveniers let op de details en verzorgt tuinen tot in de puntjes, zo kunt u zo lang mogelijk genieten van uw eigen privé zwembad.

Meer weten over het aanleggen van een zwembad tuin?

Hendriks Hoveniers houdt tijdens de aanleg van uw zwembad tuin rekening met uw dagelijkse activiteiten zodat u zo min mogelijk hinder ervaart. Dat regelen we bijvoorbeeld met een vast team dat werkt op tijden dat het u uitkomt. Hendriks Hoveniers legt naast zwembad tuinen ook andere exclusieve tuinen aan zoals moderne tuinen, strakke tuinen, stadstuinen, daktuinen, kleine tuinen, bedrijfs- en kantoortuinen en landelijke tuinen. Wilt u meer weten over de aanleg van een exclusieve zwembad tuin? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl