Vijvertuin

Vijvertuin aanleggen

Wilt u een vijvertuin laten aanleggen? Hendriks Hoveniers regelt het voor u. Van ontwerp tot en met het onderhoud.

Wat is een vijvertuin?

Een vijvertuin kenmerkt zich door duidelijk aanwezige waterpartijen.Water brengt rust in een tuin en daarmee ook vaak in de mensen die van de tuin gebruik maken. De vijvers in een vijvertuin kunnen op diverse manieren gecombineerd worden met andere natuurlijke elementen. Laat uw vijvers bijvoorbeeld aansluiten op aangrenzende waterpartijen in het landschap van uw omgeving, zoals rivieren of en kanaal. Zo oogt uw tuin nog ruimer en als een geheel met uw omgeving.

Welke vijvertuin past bij u?

Misschien houdt u van strakke vijverpartijen, of van juist van organisch gevormde vijvers. Wilt u genieten van een Koikarpervijver of een zwemvijver? Hendriks Hoveniers kan het voor u ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Een natuurlijk helophytenfilter houdt het water in de vijvers makkelijk schoon. Daarbij kleden we uw vijvertuin naar wens aan met prachtige plantenborders vol bloemen en sfeervolle verlichting. Hendriks Hoveniers maakt voor u een vijvertuin waar u volledig kunt ontspannen, privacy heeft en waar u zich thuis voelt.

Voorbeelden van vijvertuinen

Hendriks Hoveniers heeft al diverse vijvertuinen aangelegd. Kijk naar voorbeelden zoals deze vijvertuin bij een vrijstaande woning in Elst, Westervoort en een villa met vijvertuin in Duiven.

Meer informatie over vijvertuinen

Wilt u weten wat Hendriks Hoveniers voor uw tuin kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee over de mogelijkheden, en leggen de vijvertuin die u voor ogen heeft voor u aan.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl