Top Hoveniers
Tuinen

Prairietuin in Westervoort

Voor de Putmangroep in Westervoort heeft Hendriks Hoveniers een prairietuin voor de entree van het verbouwde kantoor in mogen richten. Dit prachtige kantoor, waar de IJssel zich afsplitst van de Rijn, is echt uniek te noemen. Wat een uitzicht.

hendriks-hoveniers-prairietuin-entree-kantoortuin-3
hendriks-hoveniers-prairietuin-entree-kantoortuin-5
Prairietuin
hendriks-hoveniers-prairietuin-entree-kantoortuin-6
Prairietuin
hendriks-hoveniers-prairietuin-entree-kantoortuin-7
Prairietuin
hendriks-hoveniers-prairietuin-entree-kantoortuin-8
Prairietuin
hendriks-hoveniers-prairietuin-entree-kantoortuin-1
Prairietuin

Aan alles op het hele terrein gedacht

Niet alleen de parkeerplaats, maar het gehele terrein rondom het kantoor is meegetekend in de stijl van de verbouwing. Het uitzicht en de ligging van dit bedrijfspand is zo uniek dat de bedrijfstuin niet veel nodig heeft om een goed ontwerp te laten slagen.

Prairieborders als eyecatcher

Aan de zijde van de dijk en de IJssel is het uitzicht dat bepaalt. De zijde voor het parkeren en de entree is meer gecultiveerd ontworpen. Wanneer u komt aanrijden, dan wordt u verwelkomd door een prachtige prairieborder die als eyecatcher voor het gebouw is geplaatst.

Het hele jaar door afwisseling

De prairieborder is het gehele jaar door een lust voor het oog. Het bestaat uit een mix van bloembollen, bloeiende vaste planten en siergrassen. In de grote bloemenborder staan drie karaktervolle Nothofagus bomen om het aangezicht van het gebouw aan te kleden. Daarnaast wordt de entree geaccentueerd door middelvan twee waterschalen.

Meer informatie over prairietuinen

Wilt u meer weten over deze prairietuin in Westervoort, of heeft u interesse in een prairietuin voor uw bedrijf of huis? Neem dan contact op met Hendriks Hoveniers. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Tuin specificaties

  • Onderhoudsniveau: Laag
  • Bouwkundige elementen: Als eyecatcher van de border een rijke diverse bloei.
  • Beplantingstype: Een prairieborder geheel samengesteld op bloemkleur en hoogte en een drietal heel karakteristieke Nothofagus bomen.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl
Diderik