Omheining

Tuinontwerp: van tuinontwerp tot droomtuin

De zomer is in aantocht, dit is het moment om extra van uw tuin te genieten! Zit u eraan te denken om uw bestaande tuin te veranderen of een nieuwe tuin laten ontwerpen? Dan is nu het moment om dat te doen. De tuinontwerpers van Hendriks Hoveniers staan voor u klaar.

Van tuinontwerp tot droomtuin
Van tuinontwerp tot droomtuin
Van tuinontwerp tot droomtuin
Van tuinontwerp tot droomtuin

Tuinontwerp als basis voor uw droomtuin!

Een goed tuinontwerp is essentieel voor een evenwichtig eindresultaat. Een verlenging van uw woongenot, het maximale halen uit uw buitenruimte dat het geen last is maar juist een lust om het hele jaar door van te genieten! Benieuwd hoe onze tuinontwerpers te werk gaan? Wij geven u graag een kijkje achter de schermen: van tuinontwerp naar droomtuin!

Heeft u een kleine tuin of een grote tuin een goed tuinontwerp is de basis van een goed eindresultaat. Wilt u een tuinontwerp voor uw moderne tuin, een landelijke tuin of uw bedrijfstuin? De tuinontwerpers van Hendriks Hoveniers vertalen uw wensen samen met u naar een creatief tuinontwerp.

Het eerste gemaakte schetsplan wordt besproken en met 3D tekeningen en sfeerbeelden toegelicht bij ons in de presentatieruimte. Een beplantingsplan geheel afgestemd op kleur en bloeitijd, een verlichtingsadvies ten aanzien van sfeer en veiligheid en een beregeningsplan behoren tot de uitwerking voordat er begonnen wordt met de aanleg. De tuin moet qua indeling en vormgeving in harmonie zijn met de architectuur. Onze tuinontwerpers kijken net een stapje verder en zorgen ervoor dat uw tuin bijzondere en verrassende elementen bevat.

Van tuinontwerp naar droomtuin

Bij het tuinontwerp wordt aan alle elementen gedacht: de indeling, tuin & terras, de verlichting, het beregeningsplan en het onderhoud. Naast design en esthetiek, is de technische detaillering ook onderdeel van het tuinontwerp.

Geïnspireerd door deze prachtige realisatie van deze of wilt u meer informatie over tuinontwerp door Hendriks Hoveniers? Neem geheel vrijblijvend met ons op.

Ervaar de weelde van een heerlijke tuin. Hendriks Hoveniers maakt het bijzonder.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact