Top Hoveniers

Terrasinrichting voor de horeca

Uiteraard is de plek van uw terras een belangrijk startpunt. Houd bij het bepalen van de locatie van het terras rekening met de zon. Een terras in de zonzijde vergt goede bescherming tegen de zon, bijvoorbeeld in de vorm van een parasol of mooie terrasoverkapping van bijvoorbeeld eikenhout. Hiermee beschermt u niet alleen uzelf, maar ook uw tuinmeubilair tegen de zon. Naast de ligging is de indeling van uw terras minstens zo belangrijk. Voor hoeveel personen is het terras bedoeld. Is het van belang om er te kunnen eten, relaxen of allebei?

Focus showroom
shape-boxes-white.svg

Inspiratie voor indelen en inrichten terras

Bij de inrichting van een terras is het dus belangrijk om goed na te denken over welke oppervlakte je nodig hebt af en welke tuinmeubelen en tuinaccessoires (tafel, stoelen, ligbed, parasol, vuurkorf etc) je een plek wilt geven op het terras. Daarbij is een logische indeling met de juiste plek voor de tuinmeubelen en tuinaccessoires essentieel. Barbara’s Garden helpt u hiermee graag d.m.v. een persoonlijk en deskundig tuinadvies en bijvoorbeeld een tuinplan.

Hoe kies je de juiste tuinmeubelen?

Uiteraard mag een fijne zitgelegenheid niet ontbreken op uw terras. Bij Barbara’s Garden hebben we een ruime collectie exclusieve tuinmeubelen in verschillende stijlen, materialen en uitvoeringen. U kunt bij ons terecht voor onder meer luxe eetsets, loungesets en ligbedden van topmerken als Tribù, Tuuci, Royal Botania, Fermob, Atelier Vierkant en Vincent Sheppard. Daarnaast vindt u in ons tuinassortiment ook diverse parasols, buitenhaarden, tuinlampen, buitenkunst en andere prachtige tuinaccessoires van deze en andere gerenommeerde tuinmerken. De keuze van de juiste tuinmeubelen hangt uiteraard af van wat u zoal wilt kunnen doen op uw terras. Een grote eettafel en goede stoelen om heerlijk aan te kunnen eten en natafelen bijvoorbeeld? Of een grote loungeset waar u heerlijk met uw gezin kunt ontspannen? Of een ligbed voor uzelf om ontspannen een boek op te kunnen lezen? We denken graag met u mee bij de keuze van de juiste tuinmeubelen passend bij uw wensen.

Ook op het gebied van onderhoud van uw tuinmeubelen helpen we u graag met advies. En met goed gekozen en stijlvolle tuinaccessoires zoals dekens, kussens en vloerkleden maakt u uw terras natuurlijk helemaal af en zorgt u dat het een gezellige en sfeervolle plek wordt waar u uren kunt doorbrengen. Uw terras inrichten met planten en bloemen is ook een goede keuze. Ze zorgen voor een vrolijke sfeer en een natuurlijke overgang tussen de tuin en het terras.

Zorg voor de juiste verlichting en aangename warmte op uw terras

Om ook ‘s avonds en als het afkoelt op een aangename manier gebruik te kunnen maken van uw terras, zijn er twee dingen van belang: warmte en licht. Een buitenhaard of buitenkachel is natuurlijk een perfecte bron om te zorgen voor warmte én sfeer. En ook vuurkorven of tuinfakkels zijn met hun vlammenspel echte sfeermakers op en rondom uw terras. Datzelfde geldt voor een eigentijdse lantaarn of kandelaars met mooie grote stompkaarsen erin. En gaat u liever voor een elektrische variant? Dan zijn er verschillende soorten terrasverwarmers verkrijgbaar die u gewoon in het stopcontact kunt steken en eenvoudig aan en uit kunt zetten op ieder gewenst moment. Ook op het gebied van tuinverlichting kunt u terecht bij Barbara’s Garden. In ons assortiment bevinden zich fraaie staande lampen en wandlampen waarmee u voor gerichte verlichting op specifieke plekken op uw terras kunt zorgen. Ook kunnen wij innovatieve draadloze en oplaadbare lampen op zonnecellen leveren. En ook voor een geïntegreerd lichtplan voor een subtieler lichtspel helemaal afgestemd op uw wensen kunt u terecht bij Barbara’s Garden. Bekijk ons uitgebreide assortiment met tuinverlichting en tuinaccessoires.

Terrasinrichting: ook voor horeca, bedrijven en appartementen

Zowel particulieren als bedrijven en instellingen kunnen terecht bij Barbara’s Garden. Naast de inrichting van het terras in uw tuin kunnen wij de inrichting voor diverse andere soorten terrassen verzorgen. Denk daarbij aan horeca terrasinrichting, de inrichting van een dakterras van een appartement of de inrichting van een bedrijfsterras voor uw personeel om bij goed weer te kunnen lunchen. Bij het inrichten van dit soort terrassen komt heel wat kijken. Het is een lastige klus om de juiste indeling en inrichting te bepalen, alles op elkaar te laten aansluiten en de juiste sfeer en uitstraling te creëren. Bij Barbara’s Garden geven we u graag een persoonlijk advies op maat over de juiste terrasinrichting.

Breng een bezoek aan onze showroom

Bekijk ons uitgebreide tuinassortiment en laat u inspireren. Wilt u advies of een persoonlijk gesprek om te bespreken wat de mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze sfeervolle showroom. Hier kunt u tevens diverse opstellingen met exclusief outdoor design bekijken en uitproberen. We adviseren u graag! Maak een afspraak voor een uitgebreide oriëntatie en vrijblijvend adviesgesprek bij Barbara’s Garden.

 

Ik verbind de binnen- en buitenwereld van uw woning op harmonieuze wijze met elkaar.
~Barbara Schliessler
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact
Barbara Schliessler