Top Hoveniers
Tuinen

Mediterrane tuin Loo

Ga voor wellness en genieten in optima forma. Deze luxe moderne tuin met een mediterrane sfeer beschikt over een zwembad, overkapping en jacuzzi. Mooi detail, deze grote tuin met zwembad heeft maar weinig onderhoud nodig. Bekijk de mediterrane tuin van Loo.

Exclusievetuin Hendriks Hoveniers Duiven (1)
Exclusievetuin Hendriks Hoveniers Duiven (8)
Mediterrane tuin
Exclusievetuin Hendriks Hoveniers Duiven (9)
Mediterrane tuin
Exclusievetuin Hendriks Hoveniers Duiven (5)
Mediterrane tuin
Exclusievetuin Hendriks Hoveniers Duiven (6)
Mediterrane tuin
Exclusievetuin Hendriks Hoveniers Duiven (2)
Mediterrane tuin
Exclusievetuin Hendriks Hoveniers Duiven (4)
Mediterrane tuin

Ontdek de luxe van een zwembad in de tuin

Hendriks Hoveniers werkte ook bij dit project samen met zwembadbouwers die hun kennis in de praktijk bewezen hebben. De wensen van onze klant in combinatie met de creativiteit van onze tuinontwerpers leverde een tuin met zwembad op die een lust voor is. Tijdens de ontwerpfase van deze tuin hielden we gelijk rekening met de benodigde technieken en hebben deze direct in het plan opgenomen.

Inclusief sauna en jacuzzi

Deze mediterrane tuin heeft een poolhuis met een ingebouwde sauna. Na de sauna kunnen de bewoners zich afdouchen onder een heerlijke tuindouche van Jee-O met warm en koud water. Nog langer ontspannen is natuurlijk ook mogelijk. De jacuzzi in de tuin op hardhouten vlonders maakt alle luxe compleet.

Met moderne overkapping

Naast het zwembad en aangrenzend aan het poolhuis staat een moderne overkapping, geheel van staal met inbouw theaters, brede gashaard en zelfs een geïntegreerd muzieksysteem. U vindt de mediterrane sfeer overal in deze tuin terug.

Hoogstaande technieken

Met de ontwikkelingen van nu is er veel mogelijk qua vorm en techniek waardoor een zwembad, groot of klein goed ingepast kan worden in het tuinontwerp. De techniek wordt steeds efficiënter en energiezuiniger. Een bouwkundig zwembad wordt geheel op maat gemaakt, iets verhoogd geplaatst of zelfs als overloop zwembad. Ook de keus in diverse kleuren folies van aqua blauw tot ingetogen antraciet bepalen de sfeer in de tuin.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze mediterrane tuin Loo, of wilt u meer weten over het aanleggen en ontwerpen van een luxe mediterrane tuin met zwembad. Neem dan contact met ons op. We kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Tuin specificaties

  • Tuinoppervlakte: Grote tuin
  • Bestratingstype: Grote natuursteen tegels 80 x 80 cm, Basalt
  • Tuinverlichting: Diverse wandlampen, geïntegreerde plafondspots en zwembadverlichting
  • Onderhoudsniveau: Laag
  • Bouwkundige elementen: Moderne overkapping, Jacuzzi, inbouwhaard, poolhuis met sauna en een buitendouche van leverancier Jee- O
  • Beplantingstype: Grote groepen heesters als houtsingel, Prairieborders en siergrassen. Duidelijke bomenlaan als benadrukken zichtlijn

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl
Diderik