Top Hoveniers
Omheining

Weidepoorten Field Gate

Hendriks Omheining - De Sutter (1)
Hendriks Omheining - De Sutter (5)
Weidepoorten
Hendriks Omheining - De Sutter (2)
Weidepoorten
Hendriks Omheining - De Sutter (3)
Weidepoorten
Hendriks Omheining - De Sutter (1)
Weidepoorten
Hendriks Omheining - De Sutter (7)
Weidepoorten
Hendriks Omheining - De Sutter (8)
Weidepoorten
Hendriks Omheining - De Sutter (9)
Weidepoorten
Hendriks Omheining - De Sutter (10)
Weidepoorten
Hendriks Omheining - De Sutter (11)
Weidepoorten
Hendriks Omheining - De Sutter (13)
Weidepoorten
Hendriks Omheining - De Sutter (15)
Weidepoorten

Weidepoorten Field Gate

Sluit uw weide af met een weidepoort die past bij de omheining en omgeving. Hendriks Omheining levert De Sutter weidepoort Field Gate. Deze poort is geschikt als paardenomheining en voor koeien. De Sutter weidepoorten zijn veilig, stevig, tijdloos en functioneel.

Weidepoort voor houten omheining

Toegangspoorten naar een weide worden van oudsher ook wel landhek of weidepoort genoemd. De zware boeren poorten zoals de Field Gate kunnen tegen een stootje, dus ideaal voor wanneer u koeien en paarden houdt. De standaard hoogte bedraagt 1,2 meter of 1,4 meter. Deze robuuste toegangspoort voor vele doeleinden toepasbaar, bijvoorbeeld als poort voor paddocks en weides. Maatwerk is mogelijk op aanvraag.

Authentieke weidepoorten

De Sutter maakt weidepoorten op traditionele en authentieke wijze. Je herkent de weidepoorten aan het brandmerk van De Sutter Naturally. De poorten worden gemaakt van het meest sterke en duurzame tropisch hardhout (duurzaamheidsklasse I). Dit geeft de poorten de nodige robuustheid. U krijgt op de Field Gate poort een garantie van maar liefst 30 jaar.

Meer informatie over weidepoorten

Wilt u meer informatie over een De Sutter weidepoort Field Gate voor uw weides en paddocks? Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak. Stuur als u wilt foto's zodat we alvast een inschatting kunnen maken van de mogelijkheden op uw terrein. We werken bij het ontwerp en de aanleg samen met landschapsarchitecten. Deze unieke combinatie zorgt voor een sfeervolle, praktische en veilige afrastering van uw buitenruimte.

Offerte aanvragen
Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl contact
Diderik