Tuinen

Tuinaanleg met perfectie

De aanleg van een exclusieve tuin is specialistisch werk. De hoveniers en tuinontwerpers van Hendriks Hoveniers zijn hierin gespecialiseerd. Ze hebben oog voor detail, belijning en bouwkundige elementen en uiteraard een passie voor het hoveniersvak. Vanaf het tuinontwerp tot en met oplevering wordt er door Hendriks Hoveniers gestreefd naar perfectie. Dat is bij de aanleg van uw tuin in Naarden Vesting niet anders. 

Tuinaanleg

Specialist in exclusieve tuinen

In een vestingstad als Naarden Vesting met bastions, wallen, grachten, water en bossen in de buurt, kunt u zoveel moois laten maken van uw tuin. Wat dacht u van een bostuin of Engelse tuin met een chique theehuis, een boerderijtuin, een landelijke tuin of juist een strakke tuin? Onze hoveniers kunnen een dergelijke tuin voor u ontwerpen en aanleggen. Hendriks Hoveniers is met name gespecialiseerd in exclusieve tuinen gelegen bij villa’s, landgoederen en herenhuizen. We kunnen u onder meer van dienst zijn in de gebieden rondom en in Naarden Vesting zoals bij het Gooimeer, het Naarderbos, de Jachthaven en bij Muiderberg. Wordt uw woonplaats of omgeving niet genoemd? Vraag ons gewoon naar de mogelijkheden.

Diensten van Hendriks Hoveniers

De hoveniers en tuinontwerpers van Hendriks Hoveniers zijn u graag van dienst op de volgende gebieden:

Tegelijkertijd kunnen we u in Naarden Vesting ook van dienst zijn met civieltechnische tuinzaken zoals tuinafscheiding, tuinbestrating, grondwerkzaamheden, civiele techniek, bestratingswerkzaamheden, bouwkundige elementen en de aanleg van vijvers.

Tuinen gemaakt door experts

Hendriks Hoveniers werkt met een team bestaand uit experts. Daardoor  kunnen we topkwaliteit en creativiteit garanderen. Onze hoveniers, tuinontwerpers en civiel technici beschikken dan ook over veel kennis en kunde. Ook zijn we er trots op aangesloten te zijn bij de Tophoveniers van Nederland. Dit is een organisatie waar de kwaliteit van ons vak centraal staat. In het verlengde hiervan zijn onze aangelegde tuinen evenwichtig in vormgeving en in harmonie met de architectuur van bouwkundige objecten. We stemmen onze tuinen af op uw persoonlijke voorkeuren, leefstijl en way of life.

Meer informatie over tuinaanleg in Naarden Vesting

Wilt u meer weten over tuinaanleg in Naarden Vesting en de mogelijkheden voor uw tuin of landgoed? Neem dan contact op met Hendriks Hoveniers. 

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl