Top Hoveniers
Tuinen

Trendy stadstuin in Arnhem

De bekende burgemeesterswijk in Arnhem-Noord is toch wel een van de mooiste wijken van de Gelderse hoofdstad. In de statige ‘Burgemeesterswijk’ staan vele karakteristieke woning die aan het begin van de 20ste eeuw zijn gebouwd. De woonwijk is gelegen aan de voet van de stuwwal en kenmerkt zich dan ook door de vele hoogteverschillen. Hendriks Hoveniers heeft aan de Albert Cuypstraat in Arnhem een trendy stadstuin ontworpen en aangelegd waarin het hoogteverschil creatief een meerwaarde van de tuin is geworden.

Hendriks Hoveniers trendy stadstuin (4)
10
Trendy stadstuin
Hendriks Hoveniers trendy stadstuin (6)
Trendy stadstuin
Hendriks Hoveniers trendy stadstuin (1)
Trendy stadstuin
Hendriks Hoveniers trendy stadstuin (3)
Trendy stadstuin

Statig en trendy tegelijk

Deze hippe strakke stadstuin heeft meerdere ruime terrassen, natuursteen trappen, een statige betonnen waterloop en een trendy overkapping. De overkapping is afgewerkt met een cortenstalen daklijst. De heaters, geïntegreerde muziekboxen en een prachtige verlichting biedt de tuin echt alle luxe van nu. De buitendouche met warm- en koudwater van Jee-O is niet alleen een eyecatcher, maar ook een leuke spelaanleiding voor de kinderen.

Handgemaakte tuinmeubels

De timmermannen, die in dienst zijn bij Hendriks Hoveniers, hebben de schuttingen en loungebanken geheel op maat gemaakt naar het ontwerp van de tuinarchitect. Het statige betonnen waterelement met geïntegreerde onderwaterlamp is als een waterloop dat alles in de tuin met elkaar verbindt.

Fruit uit eigen tuin

Een oude perenboom, de zogenaamde Conference, is een echte smaakvolle handpeer en geeft een prachtig karakter in deze jonge tuin. Dit is een moderne lekkere leeftuin waar de kinderen kunnen loungen met vrienden, u lekker eet en natafelt met de familie en privacy heeft in de woonwijk. Deze tuin biedt de bewoners van het bijbehorende pand alle mogelijkheden.


Feestelijke garden warming na oplevering

Tijdens de oplevering van deze stadstuin waren de medewerkers van Hendriks Hoveniers uitgenodigd voor een hapje en een drankje om het eindresultaat te bekijken. De foto's van deze avond spreken ook wel voor zich hoe spectaculair deze tuin is als de buitenverlichting de tuin uitlicht.

Meer informatie over deze trendy stadstuin in Arnhem

Wilt u meer weten over deze trendy stadstuin in Arnhem, of heeft u ook hoogteverschillen in uw tuin en zoekt u naar een creatieve oplossing? De tuinontwerpers van Hendriks Hoveniers komen graag bij u langs om in een vrijblijvend gesprek de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact
Diderik