Symmetrische tuin

Een tuin die aan beide kanten exact hetzelfde is en doorbroken wordt door een vijver. Een tuin die beschikt over de juiste beplanting en rust uitstraalt. Dat is een kenmerkende symmetrische tuin. Laat Hendriks Hoveniers een symmetrische tuin voor u aanleggen.

Rustiek en elegant

Een symmetrische straalt rust uit. Door gebruik te maken vlakverdelingen en borders gevuld met witte Hortensia’s of Annabels wordt er rust gecreëerd. Daarnaast kan een strakke grasmat niet ontbreken in de tuin. Door gebruik te maken van buxushagen en lavendel blijft de rustiek van een symmetrische tuin behouden. Laat de symmetrie van de tuin in het midden opbreken door een vijver, een kunstig beeld of een elegant waterornament. Door de gebruik te maken van de juiste hoeveelheid en soort beplanting komt u optimaal tot u zelf. De aanwezigheid van een waterpartij zorgt voor de eigentijdse sfeer.

Hendriks Hoveniers vertaalt uw wensen

Voor de invulling van symmetrische tuin zijn veel oplossingen mogelijk. Hendriks Hoveniers gaat graag met u om tafel om de ideeën van u en de onze uit te wisselen. Wij vertalen graag uw wensen om zo, in combinatie met onze deskundige architecten, tot een prachtig ontwerp te komen. Hendriks Hoveniers legt daarnaast uw droomtuin aan en we zorgen ervoor dat uw tuin haar schoonheid behoudt met onderhoud door ervaren hoveniers.

Meer informatie over een symmetrische tuin

Wilt u meer weten over symmetrische tuinen? Neem dan contact op met Hendriks Hoveniers. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

 

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl