Top Hoveniers
Tuinen

Stadstuin met moderne architect

In de meest hippe buurt van Arnhem vlak bij de groene long van de stad het Sonsbeekpark, hebben we deze stadstuin mogen ontwerpen en aanleggen. 

Hendriks - Beleef ultieme klasse - Stadstuin (1)
Hendriks - Beleef ultieme klasse - Stadstuin (10)
Moderne stadstuin
Hendriks - Beleef ultieme klasse - Stadstuin (15)
Moderne stadstuin
Hendriks - Beleef ultieme klasse - Stadstuin (14)
Moderne stadstuin
Hendriks - Beleef ultieme klasse - Stadstuin (8)
Moderne stadstuin
Hendriks - Beleef ultieme klasse - Stadstuin (11)
Moderne stadstuin
Hendriks - Beleef ultieme klasse - Stadstuin (4)
Moderne stadstuin
Hendriks - Beleef ultieme klasse - Stadstuin (9)
Moderne stadstuin
Hendriks - Beleef ultieme klasse - Stadstuin (12)
Moderne stadstuin

Ontwerp van de tuin

De omgeving kenmerkt zich met enorme hoogte verschillen, wat ook in dit herenhuis en in de achtertuin terug te zien is. De eigenaren hebben na een rigoureuze verbouwing besloten ook de tuin aan te pakken. De unieke uitbouw is onder hoogstaand architectuur ontworpen, op deze vooruitstrevende en moderne architectuur is Hendriks Hoveniers verder gegaan met het ontwerp van deze stoere stadstuin. De keuken is als een ware tuinkamer met openslaande deuren 1 geworden met de besloten achtertuin. Het ruime terras is een verlenging van de open keuken en samen vormen ze nu een eenheid.

Het hoogteverschil in deze stadstuin is opgevangen met een natuursteen trap en een verhoogde cortenstale plantenbak welke doorloopt in de op maat gemaakte houten bank tegen de oude stadsmuur.

Geheel achter in de tuin is gekozen om een knusse plek te creëren, waar je je kan terug trekken onder de overkapping. De overkapping is geplaats rondom de bestaande plataan, zo behoudt deze stadstuin zijn privacy.  Zittend op de meubels van Barbara’s Garden onder de overkapping hebben de bewoners een geweldig zicht op hun prachtige woning. 

Wij creëren voor u één tijdloze buitenbeleving met klasse.
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact
Diderik