Top Hoveniers
Tuinen

Sfeervolle stadstuin

Hartje Doetinchem naast het gemeentehuis en het marktplein bevindt zich deze hoekwoning die compleet gerenoveerd is door de nieuwe bewoners. Een leuke plek om iets moois te creëren voor onze hoveniers, die tijdens de aanleg van de tuin konden rekenen op veel aanspraak van omwonenden en passanten. 

stadstuin Hendriks Hoveniers (21)_0
stadstuin Hendriks Hoveniers (8)_0
Stadstuin
stadstuin Hendriks Hoveniers (19)
Stadstuin
stadstuin Hendriks Hoveniers (20)
Stadstuin
stadstuin Hendriks Hoveniers (7)
Stadstuin
stadstuin Hendriks Hoveniers (6)
Stadstuin
stadstuin Hendriks Hoveniers (2)
Stadstuin
stadstuin Hendriks Hoveniers (5)
Stadstuin
Stadstuin Hendriks Hoveniers
Stadstuin
stadstuin Hendriks Hoveniers (21)_0
Stadstuin

Het design

Hendriks Hoveniers heeft het design mogen maken van deze voortuin, zijtuin en achtertuin. Uitgangspunt was om maximaal rendement te halen uit de ruimte rond de woning.Hierbij is de keuze gemaakt om de zijtuin te integreren met de achtertuin.

Een fraai vlonderterras van Bamboeplanken omsloten door een volle groene beukenhaag in combinatie met een pergola geven een behaaglijk omsloten gevoel. Naast het terras met grootformaat tegels in de achtertuin is het nu mogelijk een lounge en eethoek te creëren en kan de familie volop genieten van de buitenruimte.

Lange zomeravonden

De beplantingskeus bestaande uit enkele enorme meerstammige bomen en wintergroene haagstructuren zijn afgewisseld met kleurige, bloemrijke borders. De tuinverlichting is volledig afgestemd op de indeling en inrichting van de tuin met armaturen van Royal Botania en Bega. De bewoners kunnen hierdoor s ’avonds met een veilig gevoel thuiskomen en langer genieten van het buitenleven

Prachtig om te zien en terug te horen van de bewoners dat het plan geslaagd is en het eindresultaat prachtig is. We hopen voor de bewoners op veel tuinplezier en mooie, lange zomeravonden! 

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl
Diderik