Top Hoveniers

Hendriks Hoveniers

Lees hieronder enkele referenties van onze klanten:

"Een hele klus was het, ons tuinproject. Voor de omvang van het geheel kwamen wij terecht bij Hendriks Hoveniers. De volledige ontzorging, waaronder de afstemming met derden, was voor ons belangrijk. Het resultaat is een tuin die zeer passend in de omgeving en het landschap is. Precies zoals we wilden, eigenlijk is het nog mooier geworden dan we dachten. Het gehele proces is vanuit Hendriks Hoveniers met zorgvuldigheid, professionaliteit en een goede, maar bovenal nette werkhouding gerealiseerd. Dit alles samen maakte de samenwerking bijzonder prettig. Onze complimenten aan alle medewerkers van Hendriks Hoveniers en derden-bedrijven die bij ons hebben gewerkt."

Eigenaar Wellnesstuin gerealiseerd door Hendriks Hoveniers

"Wij zijn verhuisd naar een penthouse met een dakterras van ruim 100 vierkante meter. Hoe richt je deze nu In? Via onze binnenhuisarchitect het Fundament kwamen we in contact met Diderik Corts van Hendriks Hoveniers. Samen met Diderik zijn we tot een mooi project gekomen, geheel naar onze stijl en wensen en passend bij  het monument waarin wij wonen. Het mooie Tricot complex in Winterswijk. Bijzonder was ook de samenwerking met Barbara’s  Garden. Zij zorgde voor een passend interieur tussen het geheel van beplanting, bomen, bakken en kastruimten op het terras. Alles liep geheel volgens planning en werd uitgevoerd door ervaren en vakkundige medewerkers. Wij vertrouwen op  een blijvende samenwerking in de toekomst, want een terras met bijzondere beplanting en begroeiing moet uiteraard goed worden onderhouden.”

Eigenaar Daktuin Winterswijk gerealiseerd door Hendriks Hoveniers samen met Barbara's Garden 


"Na jarenlang onze mooie bostuin zelf te hebben onderhouden, kwamen we er de laatste jaren niet genoeg meer genoeg aan toe. Door ons drukke sociale leven met kids en werk liep het onderhoud van de tuin erg achter. We hebben contact gehad met Hendriks Hoveniers en na het uitbrengen van de offerte hebben we besloten om het onderhoud van de tuin uit handen te geven aan Hendriks. Elke maand komen de werknemers van Hendriks nu langs voor het onderhoud van de tuin, van te voren krijgen we een mail en op de afgesproken dag staan ze om 08.00 uur op de stoep. De tuin ligt er nu veel netter en verzorgder bij, planten worden vervangen als ze dood zijn en ook het gras wordt goed onderhouden. In het voorjaar en in het najaar wordt de tuin een dag extra onderhanden genomen door middel van het grote snoeiwerk. Een prettige samenwerking!"

Eigenaar bostuin waarvoor Hendriks Hoveniers het onderhoud uitvoert


"Na de bouw van onze nieuwe woning kwam de volgende stap, de aanleg van de tuin. Via internet kwamen we steeds op de sfeerbeelden van Hendriks Hoveniers terecht. De moderne stijl en de exclusieve elementen spraken ons erg aan. Na een prettig gesprek bij ons thuis is Diderik samen met de tuinarchitect aan de slag gegaan met het ontwerp. Bij de presentatie van het ontwerp wisten we meteen dat deze tuin helemaal in de stijl van onze woning en onze levensstijl zou passen. In het voorjaar zijn de heren van Hendriks gestart met de aanleg. De communicatie met de uitvoerder verliep erg prettig en elke ochtend hadden we samen even overleg. I.v.m. het slechte weer konden de mannen helaas een paar dagen niet verder met de aanleg, maar daarna hebben ze alles netjes afgerond. Toen de beplanting erin kwam en de tuindouche werd aangesloten kreeg de tuin meteen de sfeer waar we op gehoopt hadden. We zijn tevreden hoe het proces is verlopen en genieten nu met volle teugen van de tuin."

Eigenaar exclusieve tuin gerealiseerd door Hendriks Hoveniers


Via bekenden van ons zijn we met Hendriks Hoveniers in contact gekomen. Zij hebben hun tuin laten aanleggen door Hendriks Hoveniers. Daar waren we zo van onder de indruk, dat we ook contact op hebben genomen met Hendriks Hoveniers. We wonen aan de rand van de stad en hebben een compacte tuin. Ons huis is helemaal naar wens gerenoveerd, graag wilden we de tuin bij de woning betrekken en zo onze leefruimte vergroten met een tuin waar we heerlijk in kunnen ontspannen en die weinig onderhoud vergt en er toch ieder seizoen mooi uitziet. Diderik wist onze wensen goed te vertalen in een tuinontwerp, welke ook door Hendriks Hoveniers gerealiseerd is. Vanaf het eerste contact tot de aanleg van onze tuin waren ze snel met het beantwoorden van onze vragen. De jongens van Hendriks Hoveniers zijn ongeveer 3 weken bezig geweest met de aanleg van de tuin. We hebben er nauwelijks last van gehad en ze hebben alles ook netjes opgeruimd achterlaten. Nette jongens. De tuin sluit perfect aan bij onze woning en dankzij de overkapping brengen we nu veel meer tijd door in de tuin dan we voorheen deden. Het feit dat de tuin weinig onderhoud kost is een bonus. Als we een verbeterpuntje zouden moeten noemen, dan zou het zijn dat het wat langer duurde voordat alle elektra in de tuin was aangesloten, dat hadden we graag sneller gezien."

Eigenaar moderne stadstuin gerealiseerd door Hendriks Hoveniers

 

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl