Omheining

Mariska Schoone

Meet Mariska Schoone, Mariska komt uit een echte paardenfamilie en woont samen met Loek en hun drie jonge kinderen in Wapenaar. Op deze mooie plek deelt het gezin hun grote passie voor paarden.

Mariska heeft acht paarden dat de hele dag buiten lopen, daarom is het belangrijk dat de omheining veilig en betrouwbaar is.

Mariska Schoone - Hendriks Omheining - de Sutter
Mariska Schoone - Hendriks Omheining - de Sutter
Mariska Schoone - Hendriks Omheining - de Sutter
Mariska Schoone - Hendriks Omheining - de Sutter
Mariska Schoone - Hendriks Omheining - de Sutter
Mariska Schoone - Hendriks Omheining - de Sutter
Mariska Schoone - Hendriks Omheining - de Sutter
Mariska Schoone - Hendriks Omheining - de Sutter

Hardhouten omheining met 3 liggers

“Wij hebben gekozen voor een hardhouten omheining met 3 liggers, omdat we met die hoogte ook hengsten buiten kunnen zetten. We hebben daarbij gekozen voor een wat luxere uitvoering met een aparte afwerking, wat het geheel iets speelser maakt. Je zet maar een keer in je leven zo’n hekwerk neer en daarom wilden we ook doen wat we het allermooiste vonden. Het hardhout is robuust, wat helemaal onze smaak is, en duurzaam!

Elke keer word ik weer blij als ik uitkijk over onze strak omheinde weilanden. Het hardhout geeft een prachtig aangezicht en ook in de praktijk werkt het heel fijn met de paarden. Ik ben blij dat we destijds de keuze hebben gemaakt om het team van Hendriks Omheiningen te laten komen.

Ik ben op een hele grappige manier bij Hendriks Omheining terechtgekomen.

Ik reed op de snelweg onderweg naar mijn werk en ik zag een busje rijden van Hendriks Omheining. Ik heb toen een foto gemaakt en naar mijn man Loek gestuurd. We waren op dat moment namelijk op zoek naar een fijne partij voor onze omheiningen, dus dat busje reed écht op het juiste moment op de juiste plek. De foto’s op het busje zagen er supermooi uit, dus toen hebben we contact met ze opgenomen.

Het plan en het ontwerp gemaakt door Hendriks Hoveniers voor ons “landgoed” zijn vanuit een bepaalde basis omhooggetrokken naar een meer exclusieve uitstraling en dit voegde enorm veel toe aan onze eigen ideeën. Daardoor is het eindresultaat mooier geworden dan we zelf ooit hadden kunnen bedenken!

Wat zeker meespeelt is de kennis van paarden die ze hebben. Je wil het goed hebben voor je paarden en dan praat het als paardenmensen onder elkaar toch een stuk makkelijker. De uitvoering was vervolgens ook echt top. Ze zorgden dat alles tot in de perfectie klopte, zo hadden wij het zelf nooit kunnen plaatsen!

De hele week was hetzelfde team van Hendriks Omheining bij ons om alles te plaatsen. Ze waren prettig in de omgang en alles was in éen week afgerond; fantastisch! Naderhand was er ook een goede service. In het éérste jaar kan het weleens gebeuren dat een ligger kromtrekt door weersinvloeden. Als er een keer een plank krom stond door temperatuur of vochtveranderingen, dan kwamen ze dat meteen vervangen.

Voor ons is het heel belangrijk dat de omheining veilig is. We wonen midden in een bos en als de paarden uit zouden breken dan moeten we ze dus gaan zoeken. Ons hekwerk hebben we daarom ook hoog genoeg laten maken, zodat ook hengsten gewoon de wei in kunnen. Met de omheining die we nu hebben, voelt het altijd safe.”

Beheer uw grond in stijl met onze omheining
~Marco van Gelder
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact