Top Hoveniers
Outdoorstyling

Project Nijmegen

Met het verzoek een overkapping te maken, waar ook bergruimte in zit en het zicht op de tuin optimaal blijft, is deze overkapping gebouwd.

Barbaras Garden Nijmegen (2)
Barbaras Garden Nijmegen (1)
Project Nijmegen
Barbaras Garden Nijmegen (4)
Project Nijmegen
Barbaras Garden Nijmegen (3)
Project Nijmegen
Barbaras Garden Nijmegen (2)
Project Nijmegen

Project Nijmegen

Het detail van de keramische vloertegels die in verstek tegen de rombus houten wandbekleding gemaakt zijn, lijkt het alsof de loungeruimte direct uit het geheel is gesneden.

De wanden zijn gestuukt en naderhand in de juiste kleur gesausd. De Forno open haard is in het stucwerk ingemetseld. De Natal Alu Sofa bank van Tribù is door zijn opvallende kleur kussens de hoofdrolspeler van de loungehoek. De Fermob Cocotte bijzettafels zijn in 24 kleuren verkrijgbaar en kunnen daardoor net dat accent aan de set geven, die nodig is.

Bij het terras aan het huis was de wens om passende stoelen bij de bestaande eettafel te zoeken. De Trbù Nodi stoelen passen mooi bij het vergrijsde teakhouten tafelblad en zijn zeer comfortabel voor lange, gezellige zomeravonden tafelen. Het onderstel van de bestaande tafel is in dezelfde kleur gecoat als de stoelen, waardoor een eenheid is ontstaan tussen de bestaande tafel en de nieuwe stoelen.

Ik verbind de binnen- en buitenwereld van uw woning op harmonieuze wijze met elkaar.
~Barbara Schliessler
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Contact
Barbara Schliessler