Top Hoveniers

Piet Boon

De genereuze collectie tuinmeubilair biedt dezelfde comfortabele woonervaring als binnen en brengt tegelijkertijd ingetogen luxe naar elke buitenruimte. De Piet Boon outdoorcollectie is sterk, krachtig en wordt mooier met de tijd.

Piet Boon Barbaras Garden Didam (8)
shape-boxes-white.svg

Piet Boon producten

Bekijk hier de producten van Piet Boon

Bekijk onze Piet Boon producten
SPB-BQ-Beach-Residence-2019-GB-067-mosaic-landscape
Piet Boon - Hendriks Outdoor Styling
Piet Boon Barbaras Garden Didam (9)
Piet Boon - Hendriks Outdoor Styling
product-design-outdoor-pt-south-coast-villa-gijs-armchair-loveseat-daybed-anne-annet-coffee-table-p-115-big
Piet Boon - Hendriks Outdoor Styling
Piet Boon Barbaras Garden Didam (6)
Piet Boon - Hendriks Outdoor Styling
PB_Collection_GIJS_Fauteuil_SA_001 (Large)
Piet Boon - Hendriks Outdoor Styling

Piet Boon

Relax en geniet van de royaal geproportioneerde en comfortabele zitmeubels voor buiten. De zitmeubels van Piet Boon, zoals de ligbedden, fauteuils en loveseats zijn een perfecte aanvulling op elke buitenruimte.

Ontspannen elegantie

De ANNE buitentafel is doordacht voorgegeven met natuurlijke en robuuste materialen die de tand des tijds doorstaan.

De Piet Boon outdoorcollectie is sterk, krachtig en wordt mooier met de tijd. In combinatie met de NIEK fauteuil maakt de ANNE outdoor tafel de maaltijd buitenshuis tot een bijzondere ervaring. Met het solide frame en de diepe, waterafstotende kussens geeft de zachte maar stevige NIEK sofa een relaxte elegantie aan het leven buitenshuis. In combinatie met de ANNE outdoor tafel maken de fauteuil, loveseat en bankje de maaltijd buitenshuis tot een bijzondere ervaring.

Ontspannend en romantisch, de GIJS ligbed en zonnebed combineren comfort met modern design voor nog meer genieten van het leven buitenshuis.

Het teak frame vindt een tegenwicht in de afwerking met zachte maar duurzame stof. Behaaglijk opgerold of uitgestrekt, de GIJS is het perfecte outdoor designmeubel om op te ontspannen.

Bekijk producten in de webshop

Exclusiviteit van Piet boon

SPB_ES_Mediterranean_Garden_Villa_RP_070 - kopie
shape-boxes-white.svg

Verlengen van de dagen

Met deze unieke terrasverwarmer wordt het comfort van outdoor living vergroot en zo het buitenseizoen verlengd. De wens om meer tijd buiten door te brengen, gedurende alle seizoenen, vraagt om producten die dit comfort kunnen bieden. Met dit object worden de dagen verlengd en biedt het ontwerp naast functionaliteit, schoonheid die harmonieus op gaat in zijn omgeving.

De technische kern van Heatsail is de lamp met geïntegreerd verwarmingssysteem, een tijdloze verlichting mét verwarming voor uw tuin of terras. Met toevoeging op de kenmerkende outdoor collectie van Piet Boon laat ook dit ontwerp een tijdloze en creatieve samenwerking zien. Het vakmanschap en de technologische kennis van Heatsail wordt in dit product moeiteloos gecombineerd met het design van Studio Piet Boon. Door met proporties te spelen, te kijken naar specifieke esthetische verhouding en vorm, heeft het ontwerp zijn geheel eigen Piet Boon handschrift gekregen.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl Bekijk onze producten
Diderik