Overname Barbara's Garden

Hendriks Hoveniers breidt dienstverlening uit met overname Barbara's Garden.

Bij Hendriks Hoveniers gaan we voor topkwaliteit. Dat passen we toe in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de unieke tuinen en buitenruimtes die wij mogen realiseren voor onze klanten.Ons doel is om mensen optimaal te laten genieten van hun tuin. Daarbij bieden we onze klanten graag een totaalpakket om ze zoveel mogelijk te ontzorgen.

Sinds 1 oktober kunnen we onze klanten nog meer bieden door de overname van Barbara's GardenBarbara’s Garden is een begrip in Nederland en staat al ruim 25 jaar voor ultieme buitenbeleving, met exclusieve tuinmeubelen van toonaangevende merken.

Hendriks Hoveniers en Barbara’s Garden hebben de afgelopen jaren reeds in verschillende tuinprojecten succesvol samengewerkt. Per 1 oktober hebben we deze samenwerking formeel bekrachtigd. Dit vormt een prachtige uitbreiding van onze dienstverlening waar we erg trots op zijn. Waar we extra trots op zijn is dat Barbara Schliessler, oprichter en hét gezicht van Barbara’s Garden, bij ons in dienst is getreden. Barbara blijft het gezicht van Barbara’s Garden en het eerste aanspreekpunt voor klanten. Daarmee blijft haar jarenlange kennis en expertise behouden voor Hendriks Hoveniers en kunnen we haar unieke stijl en ideeën een plek geven in onze tuinprojecten en deze een nog persoonlijker karakter te geven.

Barbara’s Garden zal binnenkort verhuizen van de huidige plek in Bemmel naar het pand van Hendriks Hoveniers aan de Tatelaarsweg 20 in Didam. De maanden oktober en november gebruiken we om daar een bijzondere belevingsruimte in te richten met exclusieve tuinmeubelen van onder andere topmerken als Tribù, Tuuci, Royal Botania, Fermob, Atelier Vierkant en Vincent Sheppard. Van prachtige eet- en loungesets tot unieke tuinverlichting en buitenhaarden; alle elementen die zorgen voor de ultieme tuinbeleving vindt u hier. Hier kunt u alle mogelijkheden die wij bieden op het gebied van inrichting en styling van uw tuin en buitenruimte zien en ervaren. Barbara is in Didam beschikbaar om u te voorzien van meer informatie en uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Desgewenst kan zij u vervolgens voorzien van een gedegen advies en een passend inrichtingsplan voor u uitwerken.

Vanaf nu kunt u dus bij Hendriks Hoveniers terecht om uw tuinproject van A tot Z te laten verzorgen: van de eerste schetsen voor een tuinontwerp tot de laatste finishing touch qua inrichting van uw tuin of buitenruimte. Dat betekent dat u vanaf nu bij Hendriks Hoveniers dus ook terecht kunt voor alles op het gebied van inrichting en styling van bijvoorbeeld uw veranda, tuin- of dakterras. Daarnaast blijven wij uiteraard tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden samen met onze tuinarchitecten en hoveniers met grote passie voor het hoveniersvak.

Na 1 november bent u van harte welkom bij Hendriks Hoveniers in Didam om de belevingsruimte van Barbara’s Garden te komen ervaren. Bent u nu al benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl