Overkappingen & sfeerhaarden: de toevoeging om uw tuin compleet te maken

Het hele jaar door buiten genieten

Bent u een buitenmens? Buiten genieten kan niet alleen in de lente of zomer met mooi weer, het kan ook in de herfst of winter. Een overkapping met sfeerhaard of warmtelampen in uw tuin zorgen voor extra comfort en sfeer. Zo heeft u het hele jaar een plek voor plezierige en gezellige avonden in uw tuin. De exclusieve overkappingen en sfeerhaarden van Hendriks Hoveniers zijn er in verschillende stijlen en maten. Laat u inspireren door onze voorbeeldtuinen met overkapping en sfeerhaarden die we al gerealiseerd hebben.

Warmte en beschutting in weer en wind

Een overkapping past in bijna elke tuin. Creëer een stukje Frankrijk in uw eigen tuin met een ruim terras, een overkapping met open haard en comfortabele loungebanken. Daarmee kunt u heerlijk lang nagenieten van de zomeravonden, bijvoorbeeld na een lange dag met leuke activiteiten of na een productieve werkdag. Wat voor weer het ook is, u zit er buiten beschut en warm bij. Misschien met een goed boek en een kop thee of een glaasje wijn? Laat beplanting zoals druiventrossen over de overkapping heen groeien voor een versterkt Mediterraan effect.

Warmte en een knus gevoel met sfeerhaarden

Warmte en een knus gevoel met sfeerhaardenBreng warmte in een moderne tuin met een stalen overkapping gecombineerd met een potkachel, tuinmeubels en knusse dekentjes. Een stalen overkapping past vaak perfect bij de sfeer van een moderne tuin en een modern huis. Zo maakt u de tuin een verlengstuk en extra woonkamer van uw woning, maar dan buiten. Ook bij een kleinere tuin is het bouwen van een overkapping goed mogelijk. Onze tuinontwerpers en civiele technici spelen met de lijnen van uw tuin en elementen zoals glas, verlichting en diverse stijlen beplanting. Hiermee creëren we een gevoel van ruimte en een uitzicht over het achterliggende landschap of groen.

Meer informatie over overkappingen en sfeerhaarden door Hendriks Hoveniers

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u meer weten over de exclusieve overkappingen en sfeerhaarden door Hendriks Hoveniers? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0316  268107 of mail naar info@hendrikshoveniers.nl.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl