Hendriks Hoveniers

Een mooie, bijzondere tuin ontwerpen en aanleggen is specialistenwerk. Hoveniersbedrijf Hendriks Hoveniers in Didam beheerst alle facetten en onderscheidt zich met exclusieve tuinen in Zaanstad en omgeving. Onze tuinspecialisten verzorgen tuinontwerp, tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud.

Van standaard naar hoogstaand resultaat

Bij Hendriks Hoveniers gaan onze hoveniers voor artistieke tuinen en projecten met hoogstaande kwaliteit. Dan kan je pas echt optimaal van je tuin genieten. De tuinen van Hendriks Hoveniers zijn creatief, functioneel, duurzaam en altijd bijzonder. Met ons oog voor detail zorgen we voor een tuin met de sfeer en uitstraling die bij u past. Bij Hendriks Hoveniers draait alles om om schoonheid, leefplezier en ontspanning.

Jarenlange ervaring in bijzondere tuinen

Hoveniersbedrijf Hendriks Hoveniers is ruim 30 jaar geleden opgericht door Hans Hendriks. De hoveniers van Hendriks Hoveniers zijn daarom onderscheidend in ervaring, kwaliteit en exclusiviteit.

Exclusieve tuinen voor particulieren en bedrijven

Hoveniersbedrijf Hendriks Hoveniers levert tuinen op maat voor particulieren, maar ook voor bedrijven die een tuin willen die past bij de zakelijke sfeer in Zaanstad en omgeving. Maak van uw privétuin, bedrijfstuin of kantoortuin een uitbreiding van uw leef- of werkruimte. Laat het een plek worden waar u kunt genieten van een uniek stukje natuur. Bekijk onze vele tuinvoorbeelden op onze site of kom vrijblijvend langs bij onze inspiratiehal in Didam.

Geef een groene boost aan uw tuin
~Diderik Corts
(0316) 26 81 07 info@hendriksultiemeklasse.nl